Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Llanada F.C. real mineros
4-5-1 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Jaspe bereikt de bal nog maar net als eerste. Plasencia met een sublieme pass. Pozo is nu in balbezit. Pozo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Llanada F.C. - real mineros 0:1

3e minuut.
Jaspe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bruzual komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Saer verovert de bal door een tackle van achteren. Saer probeert naar een medespeler te passen. Villalta rent richting de bal. Briceño verovert de bal door een tackle van achteren. Briceño haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lara probeert de bal aan de voet te houden. Pozo is nu in balbezit. Pozo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bruzual is nu in balbezit. Bruzual passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vivas de bal. Tabata is nu in balbezit. Tabata geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Quiroz de bal. Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira maakt een afschuwelijke overtreding. Vivas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vivas komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Llanada F.C. - real mineros 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Llanada F.C. 50%, real mineros 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Llanada F.C. - real mineros 1:1

46e minuut.
Blanco komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Malave geeft een hoge lob. Kato geeft de bal voor. Daar is Padrón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perić rent richting de bal. Perić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Blanco onderschept slim de pass. Tabata rent richting de bal. Tabata speelt de bal door. Perić rent richting de bal. Perić draait met de bal, schiet en ... Sosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Llanada F.C. 31%, real mineros 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Llanada F.C. - real mineros 1:1