Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
implacables La Llanada F.C.
IMPLACABLE Tactiek 4-5-1
64% Balbezit 36%
30% Spel op eigen helft 70%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 17.8
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Morán rent richting de bal. Plasencia is nu in balbezit. Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Canales rent richting de bal. Canales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Davalillo is nu in balbezit. Davalillo met een sublieme pass. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - La Llanada F.C. 1:0

10e minuut.
Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata rent richting de bal. Clark verovert de bal door een tackle van achteren. Canales is nu in balbezit. Canales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - La Llanada F.C. 2:0

17e minuut.
Lara onderschept slim de pass. Lara probeert naar een medespeler te passen. Pérez Jimenez met een sublieme pass. Garić rent richting de bal. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - La Llanada F.C. 3:0

24e minuut.
Rivera controleert de bal met de borst. Rivera speelt de bal door. Pisacreta is nu in balbezit. Canales verovert de bal door een tackle van achteren. Canales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garić met een snelle inworp. Pérez Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Jimenez met een sublieme pass. Morán is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - La Llanada F.C. 4:0

27e minuut.
Saer met een sublieme pass. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Saer onderschept slim de pass. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Garić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Soto trapt de bal weg. Clark kopt de bal weg. Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap. Soto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Vivas geeft een hoge lob. Clark rent richting de bal. Clark probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Canales de bal. Canales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pérez Jimenez kopt de bal weg. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kato begaat een overtreding. Kato krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: implacables 38%, La Llanada F.C. 62%.
implacables - La Llanada F.C. 4:0

46e minuut.
Blanco komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Soto probeert naar een medespeler te passen. Clark kopt de bal weg. Plasencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Garić draait met de bal, schiet en ... Soto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - La Llanada F.C. 5:0

53e minuut.
Blanco controleert de bal met de borst. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanco. Blanco krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Pérez Jimenez passt de bal met de wreef. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante geeft een hoge lob. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - La Llanada F.C. 6:0

57e minuut.
Lara heeft problemen om de bal te vangen. Lara passt de bal zonder na te denken. Villalta probeert de bal met de borst te controleren. Garić is nu in balbezit. Garić draait met de bal, schiet en ... Soto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - La Llanada F.C. 7:0

59e minuut.
Villalta is nu in balbezit. Pérez Jimenez onderschept slim de pass. Pérez Jimenez passt de bal met de wreef. Garić is nu in balbezit. Garić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - La Llanada F.C. 8:0

63e minuut.
Garić is nu in balbezit. Garić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Canales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canales haalt uit met een fantastische trap. Soto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - La Llanada F.C. 9:0

65e minuut.
Doeltrap. Soto trapt de bal weg. Clark kopt de bal weg. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - La Llanada F.C. 10:0

67e minuut.
Daar is Clark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clark speelt de bal door. Klungelig pakt Garić de bal. Garić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - La Llanada F.C. 11:0

69e minuut.
Bello is nu in balbezit. Bello geeft een lange en hoge pass. Daar is Garić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garić draait met de bal, schiet en ... Soto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Soto speelt de bal door. Daar is Clark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clark kopt de bal weg. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - La Llanada F.C. 12:0

73e minuut.
Clark geeft de bal voor. Villalta heeft problemen om de bal te vangen. Garić rent richting de bal. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - La Llanada F.C. 13:0

79e minuut.
Clark passt de bal met de wreef. Villalta is nu in balbezit. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Garić haalt uit met een fantastische trap. Soto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - La Llanada F.C. 14:0

81e minuut.
Garić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pérez Jimenez de bal. Pérez Jimenez passt de bal in één keer door. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales schiet op doel. Soto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tabata passt de bal in één keer door. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark geeft een hoge lob. Canales rent richting de bal. Canales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - La Llanada F.C. 15:0

89e minuut.
Davalillo rent richting de bal. Davalillo met een sublieme pass. Canales is nu in balbezit. Canales draait met de bal, schiet en ... Morán probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: implacables 22%, La Llanada F.C. 78%.
implacables - La Llanada F.C. 15:0