Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinastia F.C SC Cambuur
nueva Tactiek 4-3-3
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 28.7
poor Schieten average
poor Passen average
hopeless Verdedigen average


9e minuut.
Senk rent richting de bal. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey met een sublieme pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Villasmil passt de bal zonder na te denken. Villa is nu in balbezit. Villa probeert naar een medespeler te passen. Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Villasmil kopt de bal weg. Daar is Rey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rey probeert naar een medespeler te passen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ortiz met de inworp. Rey is nu in balbezit. Rey probeert naar een medespeler te passen. Palomón is nu in balbezit. Palomón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinastia F.C 74%, SC Cambuur 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinastia F.C - SC Cambuur 0:0

53e minuut.
Simonelli met een snelle inworp. Simonelli rent richting de bal. Simonelli met een sublieme pass. Palomón is nu in balbezit. Palomón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Isnardi trapt de bal weg. Villa kopt de bal weg. Arango rent richting de bal. Palomón onderschept slim de pass. Palomón haalt uit met een fantastische trap. Isnardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Villasmil geeft de bal voor. Rey kopt de bal weg. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel. Isnardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinastia F.C - SC Cambuur 0:1

72e minuut.
Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rey speelt de bal door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Simonelli rent richting de bal. Simonelli met een sublieme pass. Senk is nu in balbezit. Palomón verovert de bal door een tackle van achteren. Palomón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Villasmil kopt de bal weg. Senk bereikt de bal nog maar net als eerste. Senk geeft een hoge lob. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Simonelli geeft een hoge lob. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa geeft een lange en hoge pass. Rey is nu in balbezit. Rey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Isnardi trapt de bal weg. Villa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rey is nu in balbezit. Rey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinastia F.C - SC Cambuur 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinastia F.C 64%, SC Cambuur 36%.
Dinastia F.C - SC Cambuur 0:2