Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguilas de oro real mineros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Andrus onderschept slim de pass. Aponte rent richting de bal. Aponte haalt uit met een fantastische trap. Sosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Padrón de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas de oro - real mineros 1:0

16e minuut.
Quiroz is nu in balbezit. Sarmiento is nu in balbezit. Quiroz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quiroz krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Sarmiento passt de bal met de wreef. Pozo rent richting de bal. Pozo probeert naar een medespeler te passen. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño schiet op doel. Bolles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas de oro 46%, real mineros 54%.
Aguilas de oro - real mineros 1:0

55e minuut.
Mercedes geeft een lange en hoge pass. Vílchez kopt de bal weg. Jaspe heeft problemen om de bal te vangen. Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas de oro - real mineros 2:0

65e minuut.
Sosa met een sublieme pass. Sarmiento is nu in balbezit. Pozo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarmiento wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sarmiento kan niet meer verder spelen. Ureña komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mercedes verovert de bal door een tackle van achteren. Mercedes probeert naar een medespeler te passen. Andrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrus schiet op doel. Sosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas de oro - real mineros 3:0

75e minuut.
Mercedes met een sublieme pass. Bruzual is nu in balbezit. Andrus verovert de bal door een tackle van achteren. Aponte is nu in balbezit. Aponte haalt uit met een fantastische trap. Sosa bokst de bal weg.

78e minuut.
Figueira met een sublieme pass. Bracho is nu in balbezit. Bracho speelt de bal door. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas de oro 35%, real mineros 65%.
Aguilas de oro - real mineros 3:0