Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Llanada F.C. SC Cambuur
4-5-1 Tactiek 4-3-3
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 27.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Villalta rent richting de bal. Villalta geeft een lange en hoge pass. Rey kopt de bal weg. Palomón rent richting de bal. Palomón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Vivas passt de bal met de wreef. Daar is Villalta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palomón rent richting de bal. Palomón haalt uit met een fantastische trap. Soto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Llanada F.C. - SC Cambuur 0:1

8e minuut.
Simonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonelli probeert naar een medespeler te passen. Rey speelt de bal door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Rosa onderschept slim de pass. Villa met een sublieme pass. Palomón rent richting de bal. Palomón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Llanada F.C. - SC Cambuur 0:2

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Blanco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Llanada F.C. 75%, SC Cambuur 25%.
La Llanada F.C. - SC Cambuur 0:2

47e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta is nu in balbezit. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Carrizo is nu in balbezit. Ortiz is nu in balbezit. Rey speelt de bal door. Palomón rent richting de bal. Palomón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Saer rent richting de bal. Villa rent richting de bal. Villa passt de bal zonder na te denken. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Soto bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ortiz neemt de hoekschop. Klungelig pakt Palomón de bal. Palomón schiet op doel. Soto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Llanada F.C. 64%, SC Cambuur 36%.
La Llanada F.C. - SC Cambuur 0:2