Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
implacables Dinastia F.C
IMPLACABLE Tactiek nueva
64% Balbezit 36%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 16.4
solid Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante geeft een lange en hoge pass. Garić is nu in balbezit. Garić haalt uit met een fantastische trap. Isnardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Dinastia F.C 1:0

11e minuut.
Pérez Jimenez kopt de bal weg. Klungelig pakt Peláez de bal. Canales is nu in balbezit. Canales schiet op doel. Isnardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Dinastia F.C 2:0

14e minuut.
Reinoso geeft een hoge lob. Bello is nu in balbezit. Bello geeft een hoge lob. Garić rent richting de bal. Garić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez speelt de bal door. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić onderschept slim de pass. Garić draait met de bal, schiet en ... Isnardi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez geeft een hoge lob. Urbaneja heeft problemen om de bal te vangen. Canales rent richting de bal. Canales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Arango geeft de bal voor. Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez passt de bal in één keer door. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Isnardi trapt de bal weg van het doel. Pérez Jimenez kopt de bal weg. Garić is nu in balbezit. Garić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Jimenez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Jimenez geeft de bal voor. Klungelig pakt Garić de bal. Garić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Dinastia F.C 3:0

34e minuut.
Urbaneja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clark geeft een hoge lob. Canales krijgt zijn hoofd ertegen. Garić rent richting de bal. Garić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Clark probeert de bal met de borst te controleren. Clark passt de bal met de wreef. Canales is nu in balbezit. Canales draait met de bal, schiet en ... Isnardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Dinastia F.C 4:0

42e minuut.
Zauner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clark rent richting de bal. Clark passt de bal in één keer door. Garić is nu in balbezit. Garić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja speelt de bal door. Canales rent richting de bal. Canales draait met de bal, schiet en ... Isnardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Castellanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canales rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Dinastia F.C 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: implacables 28%, Dinastia F.C 72%.
implacables - Dinastia F.C 5:0

46e minuut.
Villasmil probeert naar een medespeler te passen. Zauner heeft problemen om de bal te vangen. Zauner met een sublieme pass. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja geeft de bal voor. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić schiet op doel. Isnardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Dinastia F.C 6:0

50e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark onderschept slim de pass. Clark geeft een hoge lob. Garić rent richting de bal. Garić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Dinastia F.C 7:0

56e minuut.
Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos geeft een lange en hoge pass. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić haalt uit met een fantastische trap. Isnardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Dinastia F.C 8:0

74e minuut.
Palmezano heeft problemen om de bal te vangen. Palmezano passt de bal met de wreef. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Canales de bal. Canales draait met de bal, schiet en ... Isnardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Bello geeft een hoge lob. Canales is nu in balbezit. Canales heeft problemen om de bal te vangen. Canales schiet op doel. Isnardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Dinastia F.C 9:0

83e minuut.
Limardo probeert naar een medespeler te passen. Canales kopt de bal weg. Garić rent richting de bal. Garić draait met de bal, schiet en ... Isnardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - Dinastia F.C 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: implacables 25%, Dinastia F.C 75%.
implacables - Dinastia F.C 10:0