Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Duken F.C real mineros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Palacios met een sublieme pass. Valdés is nu in balbezit. Noya onderschept slim de pass. Noya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Boscán is nu in balbezit. Klungelig pakt Antúnez de bal. Jaspe bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez verovert de bal door een tackle van achteren. Antúnez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Daar is Moros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaspe met een sublieme pass. Barandarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez onderschept slim de pass. Antúnez haalt uit met een fantastische trap. Escobar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Pozo is nu in balbezit. Pozo passt de bal met de wreef. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez draait met de bal, schiet en ... Escobar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Duken F.C - real mineros 0:1

38e minuut.
Valdés verovert de bal door een tackle van achteren. Valdés passt de bal met de wreef. Noya is nu in balbezit. Noya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayern Duken F.C - real mineros 1:1

44e minuut.
Klungelig pakt Antúnez de bal. Boscán met een sublieme pass. Noya is nu in balbezit. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez haalt uit met een fantastische trap. Sosa bokst de bal weg. Noya is nu in balbezit. Noya draait met de bal, schiet en ... Sosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Duken F.C 54%, real mineros 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayern Duken F.C - real mineros 1:1

50e minuut.
Oliveros is nu in balbezit. Moros rent richting de bal. Moros passt de bal zonder na te denken. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez haalt uit met een fantastische trap. Escobar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Valdés is nu in balbezit. Valdés passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villamizar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vílchez geeft een hoge lob. Sosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Pozo rent richting de bal. Pozo met een sublieme pass. Antúnez is nu in balbezit. Antúnez draait met de bal, schiet en ... Escobar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Figueira verovert de bal door een tackle van achteren. Figueira speelt de bal door. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Noya rent richting de bal. Noya geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Duken F.C 39%, real mineros 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayern Duken F.C - real mineros 1:1