Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguilas de oro Dinastia F.C
Normal Tactiek nueva
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Vílchez verovert de bal door een tackle van achteren. Palmezano is nu in balbezit. Palmezano passt de bal in één keer door. Zauner rent richting de bal. Zauner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas de oro - Dinastia F.C 0:1

15e minuut.
Rey is nu in balbezit. Rey geeft de bal voor. Inworp. Reinoso met de inworp. Palmezano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey onderschept slim de pass. Rey geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Reinoso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Reinoso neemt de hoekschop. Zauner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas de oro - Dinastia F.C 0:2

41e minuut.
Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez speelt de bal door. Vílchez geeft de bal voor. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas de oro 64%, Dinastia F.C 36%.
Aguilas de oro - Dinastia F.C 0:2

50e minuut.
Vílchez heeft problemen om de bal te vangen. Palmezano is nu in balbezit. Palmezano passt de bal met de wreef. Zauner rent richting de bal. Zauner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Mercedes met een snelle inworp. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte haalt uit met een fantastische trap. Falcón kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento geeft een lange en hoge pass. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes schiet op doel. Falcón kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas de oro - Dinastia F.C 1:2

73e minuut.
Villasmil haalt uit met een fantastische trap. Amundaray kopt de bal weg. Klungelig pakt Villalba de bal. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil haalt uit met een fantastische trap. Bolles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Senk trapt de bal weg van het doel. Palmezano heeft problemen om de bal te vangen. Aponte verovert de bal door een tackle van achteren. Aponte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aguilas de oro - Dinastia F.C 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas de oro 53%, Dinastia F.C 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aguilas de oro - Dinastia F.C 2:2