Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zomora implacables
Normal Tactiek IMPLACABLE
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 44.5
waardeloos Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Zamora rent richting de bal. Pérez Jimenez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Jimenez passt de bal zonder na te denken. Garić is nu in balbezit. Garić schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vizcarrondo met een sublieme pass. Clark kopt de bal weg. Zamora heeft problemen om de bal te vangen. Garić rent richting de bal. Garić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pérez Jimenez rent richting de bal. Pérez Jimenez geeft een lange en hoge pass. Canales kan de bal niet met de borst controleren. Canales haalt uit met een fantastische trap. Vizcarrondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - implacables 0:1

12e minuut.
Pérez Jimenez met een sublieme pass. Infante is nu in balbezit. Infante geeft een lange en hoge pass. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Zamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbaneja verovert de bal door een tackle van achteren. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić schiet op doel. Savarino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vizcarrondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Vizcarrondo speelt de bal door. Daar is Pérez Jimenez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Garić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Daar is Garić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garić haalt uit met een fantastische trap. Savarino probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urbaneja zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garić is nu in balbezit. Garić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - implacables 0:2

23e minuut.
Chalbaud rent richting de bal. Canales rent richting de bal. Canales passt de bal met de wreef. Garić rent richting de bal. Garić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Doeltrap. Vizcarrondo trapt de bal weg van het doel. Pérez Jimenez kopt de bal weg. Garić is nu in balbezit. Garić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - implacables 0:3

28e minuut.
Urbaneja is nu in balbezit. Limardo Gascón verovert de bal door een tackle van achteren. Limardo Gascón geeft een hoge lob. Garić is nu in balbezit. Garić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - implacables 0:4

33e minuut.
Daar is Colmenares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garić rent richting de bal. Garić passt de bal zonder na te denken. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pérez Jimenez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja passt de bal in één keer door. Garić is nu in balbezit. Garić draait met de bal, schiet en ... Vizcarrondo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - implacables 0:5

43e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Canales onderschept slim de pass. Canales speelt de bal door. Garić rent richting de bal. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - implacables 0:6

45e minuut.
Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales is nu in balbezit. Canales speelt de bal door. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - implacables 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zomora 77%, implacables 23%.
zomora - implacables 0:7

51e minuut.
Daar is Garić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garić passt de bal zonder na te denken. Urbaneja is nu in balbezit. Canales is nu in balbezit. Canales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Chalbaud rent richting de bal. Bello onderschept slim de pass. Bello met een sublieme pass. Garić rent richting de bal. Garić draait met de bal, schiet en ... Vizcarrondo bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - implacables 0:8

58e minuut.
Limardo Gascón rent richting de bal. Canales verovert de bal door een tackle van achteren. Canales met een sublieme pass. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Chalbaud speelt de bal door. Pérez Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Jimenez passt de bal zonder na te denken. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pérez Jimenez rent richting de bal. Garić rent richting de bal. Garić passt de bal in één keer door. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zamora geeft een lange en hoge pass. Canales rent richting de bal. Canales passt de bal zonder na te denken. Garić is nu in balbezit. Garić draait met de bal, schiet en ... Vizcarrondo bokst de bal weg.

69e minuut.
Pérez Jimenez rent richting de bal. Pérez Jimenez met een sublieme pass. Savarino is nu in balbezit. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Garić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Pabón is nu in balbezit. Pérez Jimenez onderschept slim de pass. Pérez Jimenez passt de bal met de wreef. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pérez Jimenez met een sublieme pass. Urbaneja met een sublieme pass. Garić rent richting de bal. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - implacables 0:9

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garić met de inworp. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales haalt uit met een fantastische trap. Vizcarrondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - implacables 0:10

87e minuut.
Pérez Jimenez geeft een hoge lob. Savarino heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Garić neemt de hoekschop. Klungelig pakt Urbaneja de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - implacables 0:11

89e minuut.
Canales rent richting de bal. Canales geeft een lange en hoge pass. Garić is nu in balbezit. Garić draait met de bal, schiet en ... Vizcarrondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - implacables 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zomora 86%, implacables 14%.
zomora - implacables 0:12