Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real mineros SC Cambuur
Normal Tactiek 5-3-2
35% Balbezit 65%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 42.6
slecht Schieten solide
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Figuera verovert de bal door een tackle van achteren. Figuera passt de bal met de wreef. Agreda rent richting de bal. Orozco rent richting de bal. Orozco schiet op doel. Sosa bokst de bal weg.

5e minuut.
Doeltrap. Sosa trapt de bal weg van het doel. Orozco kopt de bal weg. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Orozco speelt de bal door. Agreda heeft problemen om de bal te vangen. Agreda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Padrón de bal onder controle te krijgen. Sosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real mineros - SC Cambuur 0:1

8e minuut.
Pozo passt de bal zonder na te denken. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey passt de bal met de wreef. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rey heeft problemen om de bal te vangen. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey draait met de bal, schiet en ... Sosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Millán met een sublieme pass. Orozco rent richting de bal. Orozco probeert naar een medespeler te passen. Agreda is nu in balbezit. Agreda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rey met een sublieme pass. Figuera is nu in balbezit. Figuera probeert naar een medespeler te passen. Agreda rent richting de bal. Agreda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jaspe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orozco is nu in balbezit. Orozco probeert naar een medespeler te passen. Agreda rent richting de bal. Agreda haalt uit met een fantastische trap. Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Agreda rent richting de bal. Agreda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real mineros - SC Cambuur 0:2

30e minuut.
Klungelig pakt Valdés de bal. Agreda is nu in balbezit. Agreda passt de bal in één keer door. Orozco rent richting de bal. Orozco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Millán passt de bal zonder na te denken. Daar is Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agreda is nu in balbezit. Agreda draait met de bal, schiet en ... Sosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán geeft de bal voor. Jaspe heeft problemen om de bal te vangen. Rey rent richting de bal. Rey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey is nu in balbezit. Rey speelt de bal door. Orozco rent richting de bal. Orozco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey speelt de bal door. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda onderschept slim de pass. Agreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real mineros - SC Cambuur 0:3

44e minuut.
Orozco speelt de bal door. Rey rent richting de bal. Rey passt de bal met de wreef. Daar is Agreda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agreda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real mineros 83%, SC Cambuur 17%.
real mineros - SC Cambuur 0:3

49e minuut.
Jaspe geeft een hoge lob. Millán kopt de bal weg. Valdés rent richting de bal. Agreda onderschept slim de pass. Agreda schiet op doel. Sosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
real mineros - SC Cambuur 0:4

51e minuut.
Ortega speelt de bal door. Figuera rent richting de bal. Figuera speelt de bal door. Daar is Agreda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agreda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega geeft de bal voor. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ortega kopt de bal weg. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Paz ... Strafschop! Rey raakt geblesseerd tijdens het duel. Orozco neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Orozco verovert de bal door een tackle van achteren. Orozco kan de bal niet met de borst controleren. Orozco passt de bal zonder na te denken. Rey is nu in balbezit. Rey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ortega onderschept slim de pass. Ortega speelt de bal door. Millán geeft een hoge lob. Daar is Agreda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agreda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Padrón met een harde bal richting middenveld. Figuera kopt de bal weg. Padrón controleert de bal met de borst. Agreda rent richting de bal. Agreda draait met de bal, schiet en ... Sosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agreda rent richting de bal. Agreda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Orozco geeft een hoge lob. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey draait met de bal, schiet en ... Paz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real mineros - SC Cambuur 0:5

74e minuut.
Doeltrap. Padrón trapt de bal weg. Millán kopt de bal weg. Agreda is nu in balbezit. Agreda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Figuera passt de bal zonder na te denken. Rey is nu in balbezit. Rey probeert naar een medespeler te passen. Orozco is nu in balbezit. Orozco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Orozco speelt de bal door. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda passt de bal zonder na te denken. Rey rent richting de bal. Rey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real mineros - SC Cambuur 0:6

82e minuut.
Figueira rent richting de bal. Agreda verovert de bal door een tackle van achteren. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco is nu in balbezit. Orozco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Orozco is nu in balbezit. Orozco speelt de bal door. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real mineros - SC Cambuur 0:7

88e minuut.
Orozco rent richting de bal. Millán is nu in balbezit. Millán passt de bal met de wreef. Rey rent richting de bal. Rey haalt uit met een fantastische trap. Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey schiet op doel. Sosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Rey rent richting de bal. Rey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real mineros - SC Cambuur 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real mineros 91%, SC Cambuur 9%.
real mineros - SC Cambuur 0:8