Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Cambuur real mineros
5-3-2 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
25% Spel op eigen helft 75%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 18.7
solide Schieten waardeloos
goed Passen waardeloos
solide Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey met een sublieme pass. Orozco is nu in balbezit. Agreda rent richting de bal. Agreda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Millán zal de hoekschop nemen. Agreda maakt een snoekduik en kopt de bal. Sosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Orozco speelt de bal door. Rey heeft problemen om de bal te vangen. Rey speelt de bal door. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - real mineros 1:0

7e minuut.
Jaspe rent richting de bal. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey passt de bal zonder na te denken. Agreda rent richting de bal. Agreda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Orozco met een sublieme pass. Agreda rent richting de bal. Padrón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Padrón krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Pozo rent richting de bal. Millán onderschept slim de pass. Millán geeft de bal voor. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Orozco is nu in balbezit. Orozco speelt de bal door. Figuera probeert naar een medespeler te passen. Agreda rent richting de bal. Agreda haalt uit met een fantastische trap. Sosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Paz de bal. Agreda rent richting de bal. Agreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - real mineros 2:0

22e minuut.
Ortega passt de bal in één keer door. Orozco heeft problemen om de bal te vangen. Orozco met een sublieme pass. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - real mineros 3:0

27e minuut.
Rey is nu in balbezit. Rey geeft een lange en hoge pass. Valdés heeft problemen om de bal te vangen. Agreda rent richting de bal. Agreda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ortega met een sublieme pass. Rey rent richting de bal. Rey passt de bal in één keer door. Agreda is nu in balbezit. Agreda haalt uit met een fantastische trap. Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - real mineros 4:0

35e minuut.
Ortega speelt de bal door. Paz heeft problemen om de bal te vangen. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ... Sosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - real mineros 5:0

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sosa trapt de bal weg. Ortega kopt de bal weg. Agreda rent richting de bal. Agreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - real mineros 6:0

43e minuut.
Doeltrap. Sosa trapt de bal weg van het doel. Orozco kopt de bal weg. Agreda is nu in balbezit. Agreda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Cambuur 23%, real mineros 77%.
SC Cambuur - real mineros 6:0

53e minuut.
Paz geeft de bal voor. Garcés kopt de bal weg. Orozco met een sublieme pass. Rey rent richting de bal. Rey draait met de bal, schiet en ... Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Orozco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mercedes komt het veld opgelopen. Rey neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Rey probeert de bal aan de voet te houden. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda schiet op doel. Sosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - real mineros 7:0

61e minuut.
Rey probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Figueira de bal. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda draait met de bal, schiet en ... Sosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - real mineros 8:0

64e minuut.
Rey is nu in balbezit. Rey geeft een hoge lob. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda rent richting de bal. Agreda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - real mineros 9:0

67e minuut.
Sosa probeert naar een medespeler te passen. Figuera kopt de bal weg. Paz heeft problemen om de bal te vangen. Rey rent richting de bal. Rey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes geeft een hoge lob. Rey rent richting de bal. Rey schiet op doel. Sosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - real mineros 10:0

72e minuut.
Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes passt de bal met de wreef. Agreda rent richting de bal. Agreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - real mineros 11:0

78e minuut.
Ortega passt de bal zonder na te denken. Mercedes rent richting de bal. Mercedes passt de bal met de wreef. Agreda rent richting de bal. Agreda haalt uit met een fantastische trap. Sosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Bruzual, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda geeft een lange en hoge pass. Rey rent richting de bal. Rey draait met de bal, schiet en ... Paal! Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Agreda passt de bal in één keer door. Mercedes speelt de bal door. Padrón heeft problemen om de bal te vangen. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - real mineros 12:0

84e minuut.
Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Garcés geeft een hoge lob. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda schiet op doel. Sosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - real mineros 13:0

88e minuut.
Valdés met een snelle inworp. Daar is Figueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda draait met de bal, schiet en ... Sosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - real mineros 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Cambuur 27%, real mineros 73%.
SC Cambuur - real mineros 14:0