Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguilas de oro La Llanada F.C.
Normal Tactiek 4-5-1
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Sarmiento passt de bal met de wreef. Vílchez is nu in balbezit. Vílchez passt de bal in één keer door. Aponte is nu in balbezit. Aponte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Andrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrus rent richting de bal. Aponte is nu in balbezit. Aponte haalt uit met een fantastische trap. Soto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas de oro - La Llanada F.C. 1:0

30e minuut.
Vílchez kopt de bal weg. Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte onderschept slim de pass. Andrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrus haalt uit met een fantastische trap. Soto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas de oro 41%, La Llanada F.C. 59%.
Aguilas de oro - La Llanada F.C. 1:0

46e minuut.
Blanco komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Saer is nu in balbezit. Saer speelt de bal door. Villalta speelt de bal door. Andrus is nu in balbezit. Andrus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento passt de bal in één keer door. Rey speelt de bal door. Perić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mercedes geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lara de bal onder controle te krijgen. Andrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas de oro - La Llanada F.C. 2:0

76e minuut.
Kato is nu in balbezit. Mercedes verovert de bal door een tackle van achteren. Kato begaat een overtreding. Mercedes raakt geblesseerd tijdens het duel. Sarmiento met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas de oro 48%, La Llanada F.C. 52%.
Aguilas de oro - La Llanada F.C. 2:0