Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Duken F.C Dinastia F.C
Normal Tactiek nueva
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez geeft de bal voor. Palacios is nu in balbezit. Palacios haalt uit met een fantastische trap. Isnardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Duken F.C - Dinastia F.C 1:0

35e minuut.
Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez geeft een lange en hoge pass. Noya rent richting de bal. Noya draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Palmezano de bal onder controle te krijgen. Isnardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Boscán heeft problemen om de bal te vangen. Chirinos verovert de bal door een tackle van achteren. Moros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moros krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Isnardi niet meer kan verder spelen.

40e minuut.
Arango onderschept slim de pass. Arango probeert naar een medespeler te passen. Boscán is nu in balbezit. Antúnez is nu in balbezit. Antúnez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Duken F.C - Dinastia F.C 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Duken F.C 49%, Dinastia F.C 51%.
Bayern Duken F.C - Dinastia F.C 2:0

52e minuut.
Antúnez rent richting de bal. Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez speelt de bal door. Noya is nu in balbezit. Noya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Palmezano passt de bal zonder na te denken. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros geeft een lange en hoge pass. Palacios rent richting de bal. Palacios haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez geeft de bal voor. Klungelig pakt Oliveros de bal. Zauner verovert de bal door een tackle van achteren. Zauner geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Duken F.C 60%, Dinastia F.C 40%.
Bayern Duken F.C - Dinastia F.C 2:0