Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Cambuur zomora
5-3-2 Tactiek Normal
68% Balbezit 32%
12% Spel op eigen helft 88%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 17.9
solide Schieten waardeloos
goed Passen waardeloos
solide Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Millán met een snelle inworp. Zamora is nu in balbezit. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Agreda rent richting de bal. Agreda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Millán met de inworp. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco geeft de bal voor. Rey rent richting de bal. Rey haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Savarino onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Millán zal de hoekschop nemen. Agreda heeft problemen om de bal te vangen. Agreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - zomora 1:0

13e minuut.
Pabón speelt de bal door. Limardo Gascón heeft problemen om de bal te vangen. Limardo Gascón geeft een lange en hoge pass. Ortega kopt de bal weg. Daar is Savarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Millán neemt de hoekschop. Klungelig pakt Savarino de bal. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Millán schiet op doel. Bigott kopt de bal weg. Rey rent richting de bal. Rey haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bigott de bal onder controle te krijgen. Vizcarrondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Orozco passt de bal zonder na te denken. Rey rent richting de bal. Rey met een sublieme pass. Agreda is nu in balbezit. Agreda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ortega met een sublieme pass. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott rent richting de bal. Rey onderschept slim de pass. Rey schiet op doel. Vizcarrondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - zomora 2:0

20e minuut.
Orozco probeert naar een medespeler te passen. Ortega rent richting de bal. Ortega passt de bal met de wreef. Agreda is nu in balbezit. Agreda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Millán rent richting de bal. Millán met een sublieme pass. Rey rent richting de bal. Rey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Orozco is nu in balbezit. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco speelt de bal door. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ... Vizcarrondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Rey passt de bal in één keer door. Figuera geeft een hoge lob. Orozco speelt de bal door. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Agreda is nu in balbezit. Bigott is nu in balbezit. Agreda verovert de bal door een tackle van achteren. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ortega onderschept slim de pass. Orozco rent richting de bal. Orozco passt de bal met de wreef. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vizcarrondo met een harde bal richting middenveld. Figuera kopt de bal weg. Agreda heeft problemen om de bal te vangen. Agreda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Cambuur 14%, zomora 86%.
SC Cambuur - zomora 2:0

48e minuut.
Orozco rent richting de bal. Limardo Gascón verovert de bal door een tackle van achteren. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey is nu in balbezit. Rey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - zomora 3:0

50e minuut.
Zamora met een snelle inworp. Colmenares rent richting de bal. Orozco is nu in balbezit. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco passt de bal zonder na te denken. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda draait met de bal, schiet en ... Vizcarrondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - zomora 4:0

57e minuut.
Ortega rent richting de bal. Ortega passt de bal zonder na te denken. Agreda rent richting de bal. Orozco is nu in balbezit. Orozco geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Orozco rent richting de bal. Orozco probeert naar een medespeler te passen. Agreda is nu in balbezit. Agreda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Savarino kan de bal niet met de borst controleren. Vizcarrondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - zomora 5:0

65e minuut.
Rey is nu in balbezit. Rey passt de bal zonder na te denken. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda haalt uit met een fantastische trap. Vizcarrondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - zomora 6:0

68e minuut.
Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rey rent richting de bal. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco schiet op doel. Vizcarrondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - zomora 7:0

74e minuut.
Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán geeft een hoge lob. Bigott kopt de bal weg. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Vizcarrondo met een harde bal richting middenveld. Orozco kopt de bal weg. Agreda is nu in balbezit. Agreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cambuur - zomora 8:0

85e minuut.
Rey rent richting de bal. Rey geeft een lange en hoge pass. Daar is Colmenares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agreda rent richting de bal. Agreda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Savarino geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Millán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Agreda springt en kopt de bal. Daar is Bigott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Millán neemt de hoekschop. Agreda rent richting de bal. Agreda geeft de bal voor. Rey rent richting de bal. Rey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Cambuur 10%, zomora 90%.
SC Cambuur - zomora 8:0