Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zomora SC Cambuur
Normal Tactiek 5-3-2
32% Balbezit 68%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 47.5
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Rey probeert naar een medespeler te passen. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán speelt de bal door. Agreda rent richting de bal. Agreda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud passt de bal in één keer door. Garcés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Figuera rent richting de bal. Figuera geeft een lange en hoge pass. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - SC Cambuur 0:1

8e minuut.
Millán met de inworp. Orozco is nu in balbezit. Orozco passt de bal zonder na te denken. Rey rent richting de bal. Rey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - SC Cambuur 0:2

15e minuut.
Garcés is nu in balbezit. Figuera is nu in balbezit. Figuera met een sublieme pass. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Orozco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Millán probeert naar een medespeler te passen. Orozco geeft een lange en hoge pass. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - SC Cambuur 0:3

25e minuut.
Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco probeert naar een medespeler te passen. Rey is nu in balbezit. Rey schiet op doel. Vizcarrondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - SC Cambuur 0:4

27e minuut.
Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda verovert de bal door een tackle van achteren. Agreda met een sublieme pass. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Limardo Gascón rent richting de bal. Orozco verovert de bal door een tackle van achteren. Orozco speelt de bal door. Rey rent richting de bal. Rey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rey is nu in balbezit. Rey haalt uit met een fantastische trap. Vizcarrondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - SC Cambuur 0:5

34e minuut.
Daar is Millán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco geeft de bal voor. Agreda heeft problemen om de bal te vangen. Agreda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orozco. Zamora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zamora zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chalbaud krijgt zijn hoofd ertegen. Caldera bokst de bal weg.

39e minuut.
Klungelig pakt Bigott de bal. Orozco met een sublieme pass. Rey rent richting de bal. Rey schiet op doel. Vizcarrondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - SC Cambuur 0:6

41e minuut.
Agreda passt de bal zonder na te denken. Orozco rent richting de bal. Orozco geeft een lange en hoge pass. Rey rent richting de bal. Rey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Millán is nu in balbezit. Marcano begaat een overtreding. Millán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Millán zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rey is nu in balbezit. Rey geeft een hoge lob. Agreda is nu in balbezit. Agreda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Orozco is nu in balbezit. Orozco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Agreda de bal. Agreda haalt uit met een fantastische trap. Vizcarrondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - SC Cambuur 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zomora 80%, SC Cambuur 20%.
zomora - SC Cambuur 0:7

47e minuut.
Rey onderschept slim de pass. Bigott is nu in balbezit. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Agreda is nu in balbezit. Agreda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rey de bal. Orozco rent richting de bal. Orozco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - SC Cambuur 0:8

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Millán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Agreda kopt de bal weg. Rey rent richting de bal. Rey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Orozco heeft problemen om de bal te vangen. Millán met een sublieme pass. Agreda rent richting de bal. Agreda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - SC Cambuur 0:9

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vizcarrondo niet meer kan verder spelen. Villas komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Millán onderschept slim de pass. Millán geeft de bal voor. Daar is Colmenares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agreda rent richting de bal. Agreda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ortega rent richting de bal. Ortega passt de bal met de wreef. Agreda rent richting de bal. Agreda draait met de bal, schiet en ... Villas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - SC Cambuur 0:10

74e minuut.
Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey speelt de bal door. Orozco is nu in balbezit. Rey is nu in balbezit. Rey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Orozco schiet op doel. Bigott probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - SC Cambuur 0:11

80e minuut.
Rey is nu in balbezit. Rey probeert naar een medespeler te passen. Agreda is nu in balbezit. Agreda schiet op doel. Villas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - SC Cambuur 0:12

81e minuut.
Klungelig pakt Chalbaud de bal. Rey rent richting de bal. Rey passt de bal met de wreef. Orozco heeft problemen om de bal te vangen. Orozco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zomora - SC Cambuur 0:13

82e minuut.
Chalbaud speelt de bal door. Agusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Agusto passt de bal zonder na te denken. Agreda rent richting de bal. Agreda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zomora 85%, SC Cambuur 15%.
zomora - SC Cambuur 0:13