Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real mineros implacables
Normal Tactiek Guaiqueri
38% Balbezit 62%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 36.2
poor Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaspe is nu in balbezit. Duval onderschept slim de pass. Daar is Duval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duval draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero geeft de bal voor. Padrón heeft problemen om de bal te vangen. Duval is nu in balbezit. Duval haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Oliveros geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quiroz met de inworp. Pozo is nu in balbezit. Pozo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Morán geeft een lange en hoge pass. Palomares bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño begaat een overtreding. Briceño krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Jaspe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bruzual komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán geeft een lange en hoge pass. Bruzual bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval onderschept slim de pass. Duval haalt uit met een fantastische trap. Sosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Padrón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duval rent richting de bal. Duval haalt uit met een fantastische trap. Figueira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Palomares is nu in balbezit. Palomares geeft de bal voor. Jaspe rent richting de bal. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa geeft de bal voor. Sosa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real mineros 60%, implacables 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real mineros - implacables 0:0

51e minuut.
Gamboa met een sublieme pass. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm geeft een lange en hoge pass. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real mineros - implacables 0:1

64e minuut.
Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Morán geeft een hoge lob. Pozo rent richting de bal. Palomares bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomares draait met de bal, schiet en ... Sosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Palomares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm passt de bal zonder na te denken. Duval is nu in balbezit. Duval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real mineros - implacables 0:2

74e minuut.
Gamboa neemt de hoekschop. Duijm kopt de bal weg. Daar is Bruzual, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval haalt uit met een fantastische trap. Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real mineros 52%, implacables 48%.
real mineros - implacables 0:2