Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALCIMAN FC F.C.Internacional
42121 Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Márquez trapt de bal weg van het doel. Melamed kopt de bal weg. Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vieira kopt de bal weg. Hurtado is nu in balbezit. Solano onderschept slim de pass. Solano schiet op doel. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALCIMAN FC - F.C.Internacional 1:0

11e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion is nu in balbezit. Vieira is nu in balbezit. Riveros is nu in balbezit. Riveros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vieira speelt de bal door. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros geeft een lange en hoge pass. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lancken is nu in balbezit. Mangana rent richting de bal. Solano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solano krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Hurtado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riveros met de inworp. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Brion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal in één keer door. Riveros rent richting de bal. Riveros haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Manrique is nu in balbezit. Riveros is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mangana. Mangana krijgt een gele kaart. Riveros is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vieira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Solano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vieira rent richting de bal. Riveros rent richting de bal. Ramos speelt de bal door. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALCIMAN FC 32%, F.C.Internacional 68%.
ALCIMAN FC - F.C.Internacional 1:0

64e minuut.
Cermeño speelt de bal door. Daar is Vieira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vieira geeft een lange en hoge pass. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Segovia met de inworp. Mangana is nu in balbezit. Lancken probeert naar een medespeler te passen. Ramos is nu in balbezit. Ramos draait met de bal, schiet en ... Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Brion rent richting de bal. Riveros onderschept slim de pass. Ramos rent richting de bal. Riveros is nu in balbezit. Riveros haalt uit met een fantastische trap. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALCIMAN FC 22%, F.C.Internacional 78%.
ALCIMAN FC - F.C.Internacional 1:0