Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cska moscu losgoleadores
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Parra geeft een lange en hoge pass. Kouffati rent richting de bal. Kouffati geeft een hoge lob. Arellano heeft problemen om de bal te vangen. Arellano geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Piar is nu in balbezit. Piar passt de bal in één keer door. Sifontes speelt de bal door. Sosa is nu in balbezit. Sosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Amundaray passt de bal met de wreef. Sosa rent richting de bal. Sifontes rent richting de bal. Sosa is nu in balbezit. Sosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández met een sublieme pass. Oliveros rent richting de bal. Oliveros schiet op doel. Pirela bokst de bal weg.

42e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández speelt de bal door. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros verovert de bal door een tackle van achteren. Oliveros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Uslar Pietri heeft problemen om de bal te vangen. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo passt de bal zonder na te denken. Oliveros rent richting de bal. Oliveros schiet op doel. Pirela bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cska moscu 46%, losgoleadores 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cska moscu - losgoleadores 0:0

49e minuut.
Sosa haalt uit met een fantastische trap. Lopez Contreras kopt de bal weg. Daar is Isnardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslar Pietri is nu in balbezit. Uslar Pietri speelt de bal door. Camejo rent richting de bal. Camejo draait met de bal, schiet en ... Pirela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Inworp. Centeno met de inworp. Sifontes is nu in balbezit. Sifontes geeft de bal voor. Sosa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
cska moscu - losgoleadores 1:0

69e minuut.
Centeno geeft een hoge lob. Kouffati kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Canelón de bal onder controle te krijgen. Sifontes is nu in balbezit. Sifontes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cska moscu 47%, losgoleadores 53%.
cska moscu - losgoleadores 1:0