Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dalton C.F c.d.prado
Normal Tactiek 4-5-1
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Vobo rent richting de bal. Caldera verovert de bal door een tackle van achteren. Niftəliyev met een sublieme pass. Korlat rent richting de bal. Korlat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Niftəliyev is nu in balbezit. Niftəliyev passt de bal met de wreef. Korlat rent richting de bal. Korlat haalt uit met een fantastische trap. Navea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalton C.F - c.d.prado 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Caldera de bal. Niftəliyev rent richting de bal. Niftəliyev met een sublieme pass. Korlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Korlat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neşeli met een snelle inworp. Erdei geeft een lange en hoge pass. Korlat is nu in balbezit. Korlat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Caldera probeert naar een medespeler te passen. Torres speelt de bal door. Cardozo controleert de bal met de borst. Korlat is nu in balbezit. Korlat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Neşeli is nu in balbezit. Neşeli passt de bal met de wreef. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei geeft een hoge lob. Korlat maakt een snoekduik en kopt de bal. Navea bokst de bal weg.

29e minuut.
Gascón speelt de bal door. Niftəliyev is nu in balbezit. Niftəliyev probeert naar een medespeler te passen. Korlat is nu in balbezit. Korlat haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Flores rent richting de bal. Neşeli verovert de bal door een tackle van achteren. Erdei probeert naar een medespeler te passen. Korlat rent richting de bal. Korlat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalton C.F - c.d.prado 0:2

41e minuut.
Neşeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşeli speelt de bal door. Korlat is nu in balbezit. Korlat draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mavares de bal onder controle te krijgen. Navea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalton C.F - c.d.prado 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalton C.F 82%, c.d.prado 18%.
Dalton C.F - c.d.prado 0:3

50e minuut.
Bursuc geeft een lange en hoge pass. Erdei is nu in balbezit. Erdei speelt de bal door. Korlat heeft problemen om de bal te vangen. Korlat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Isea rent richting de bal. Bursuc probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Isea de bal onder controle te krijgen. Korlat rent richting de bal. Korlat haalt uit met een fantastische trap. Navea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Kotewecki passt de bal in één keer door. Niftəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Niftəliyev speelt de bal door. Daar is Korlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korlat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cardozo. Cardozo krijgt een gele kaart. Kotewecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galvez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Korlat heeft problemen om de bal te vangen. Korlat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dalton C.F - c.d.prado 0:4

80e minuut.
Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Caldera rent richting de bal. Korlat rent richting de bal. Korlat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalton C.F 84%, c.d.prado 16%.
Dalton C.F - c.d.prado 0:4