Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
c.d.prado Dalton C.F
4-5-1 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
29 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.9 gemiddelde waardering 19.7
goed Schieten zwak
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


12e minuut.
Caldera geeft een hoge lob. Daar is Chocano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chocano met een sublieme pass. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Navea met een sublieme pass. Korkmazyiğit kopt de bal weg. Klungelig pakt Capriles de bal. Vobo verovert de bal door een tackle van achteren. Vobo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Navea trapt de bal weg. Klungelig pakt Korkmazyiğit de bal. Korkmazyiğit kopt de bal weg. Vobo rent richting de bal. Vobo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Maurel de bal. Maurel geeft de bal voor. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal met de wreef. Bursuc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scarcella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Chocano geeft de bal voor. Neşeli is nu in balbezit. Daar is Neşeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neşeli haalt uit met een fantastische trap. Navea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Rojas met een harde bal richting middenveld. Niftəliyev probeert naar een medespeler te passen. Korlat is nu in balbezit. Korlat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rojas trapt de bal weg van het doel. Niftəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Niftəliyev passt de bal zonder na te denken. Vobo rent richting de bal. Vobo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Dalton C.F 1:0

35e minuut.
Niftəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Niftəliyev passt de bal met de wreef. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo draait met de bal, schiet en ... Navea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Dalton C.F 2:0

44e minuut.
Prado is nu in balbezit. Niftəliyev geeft een lange en hoge pass. Rojas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.d.prado 23%, Dalton C.F 77%.
c.d.prado - Dalton C.F 2:0

48e minuut.
Korlat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Flores de bal. Gascón is nu in balbezit. Vobo verovert de bal door een tackle van achteren. Vobo haalt uit met een fantastische trap. Navea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Niftəliyev kopt de bal weg. Kotewecki is nu in balbezit. Kotewecki geeft een lange en hoge pass. Vobo rent richting de bal. Vobo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kotewecki probeert naar een medespeler te passen. Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit passt de bal zonder na te denken. Neşeli heeft problemen om de bal te vangen. Neşeli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gascón kan de bal niet met de borst controleren. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit geeft de bal voor. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo draait met de bal, schiet en ... Navea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Dalton C.F 3:0

58e minuut.
Korkmazyiğit speelt de bal door. Neşeli is nu in balbezit. Neşeli geeft een hoge lob. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Korlat rent richting de bal. Korlat geeft een lange en hoge pass. Korkmazyiğit met een sublieme pass. Vobo is nu in balbezit. Vobo schiet op doel. Navea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo schiet op doel. Navea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vobo is nu in balbezit. Vobo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Dalton C.F 4:0

67e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft de bal voor. Korkmazyiğit kopt de bal weg. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Chocano geeft een hoge lob. Kotewecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki passt de bal in één keer door. Vobo is nu in balbezit. Vobo draait met de bal, schiet en ... Navea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Caldera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maurel rent richting de bal. Maurel geeft een hoge lob. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Korkmazyiğit passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rasiak de bal. Rasiak met een sublieme pass. Vobo is nu in balbezit. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Dalton C.F 5:0

90e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal zonder na te denken. Chocano speelt de bal door. Neşeli rent richting de bal. Neşeli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.d.prado 8%, Dalton C.F 92%.
c.d.prado - Dalton C.F 5:0