Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JOSE DANIEL Puente Real F.C
Normal Tactiek Pro
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 23.1
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano onderschept slim de pass. Manzano speelt de bal door. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JOSE DANIEL - Puente Real F.C 0:1

8e minuut.
Daar is Tabata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Díez met een sublieme pass. Pulgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgar probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tabata verovert de bal door een tackle van achteren. Arellano onderschept slim de pass. Arellano passt de bal zonder na te denken. García Rivas rent richting de bal. García Rivas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Reyna passt de bal met de wreef. Ruper rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palomino. Palomino krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Díez geeft de bal voor. Arellano kopt de bal weg. Fasciana rent richting de bal. Pulgar is nu in balbezit. Pulgar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
García Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rivas speelt de bal door. Palomino rent richting de bal. Palomino schiet op doel. Ribas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JOSE DANIEL - Puente Real F.C 1:1

26e minuut.
Pulgar probeert naar een medespeler te passen. Arellano is nu in balbezit. Treno begaat een overtreding. Treno krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ruper geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pulgar met de inworp. Palomino is nu in balbezit. Palomino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JOSE DANIEL - Puente Real F.C 2:1

38e minuut.
Manzano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kouffati geeft een lange en hoge pass. Torrealba rent richting de bal. Torrealba draait met de bal, schiet en ... Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JOSE DANIEL - Puente Real F.C 2:2

43e minuut.
Reyna speelt de bal door. Ruper met een sublieme pass. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba verovert de bal door een tackle van achteren. Torrealba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOSE DANIEL 44%, Puente Real F.C 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JOSE DANIEL - Puente Real F.C 2:2

47e minuut.
Kouffati speelt de bal door. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana geeft een hoge lob. Torrealba rent richting de bal. Torrealba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Peraza rent richting de bal. Ruper onderschept slim de pass. Ruper passt de bal met de wreef. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOSE DANIEL 59%, Puente Real F.C 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JOSE DANIEL - Puente Real F.C 2:2