Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puente Real F.C JOSE DANIEL
Pro Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Peraza rent richting de bal. Peraza met een sublieme pass. Daar is Altuve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Palomino passt de bal zonder na te denken. Pulgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgar probeert naar een medespeler te passen. Palomino rent richting de bal. Palomino geeft een hoge lob. Ribas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arellano is nu in balbezit. Arellano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Puente Real F.C - JOSE DANIEL 0:1

25e minuut.
Torrealba onderschept slim de pass. Kouffati is nu in balbezit. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouffati rent richting de bal. Kouffati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puente Real F.C - JOSE DANIEL 1:1

38e minuut.
Tabata is nu in balbezit. Altuve verovert de bal door een tackle van achteren. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino haalt uit met een fantastische trap. Iriarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puente Real F.C 52%, JOSE DANIEL 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puente Real F.C - JOSE DANIEL 1:1

51e minuut.
Reyna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabata rent richting de bal. Tabata met een sublieme pass. Manzano met een sublieme pass. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Puente Real F.C - JOSE DANIEL 2:1

52e minuut.
Palomino speelt de bal door. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba begaat een overtreding. Torrealba krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Palomino passt de bal zonder na te denken. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Parra moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Parra schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Arellano raakt geblesseerd tijdens het duel. Altuve zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Arellano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arellano draait met de bal, schiet en ... Ribas bokst de bal weg.

62e minuut.
Ruper probeert naar een medespeler te passen. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino passt de bal zonder na te denken. Arellano is nu in balbezit. Arellano schiet op doel. Ribas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fasciana is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruper met de inworp. Reyna kan de bal niet met de borst controleren. Ruper rent richting de bal. Ruper geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kouffati rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Reyna rent richting de bal. Reyna geeft een lange en hoge pass. García Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino rent richting de bal. Palomino draait met de bal, schiet en ... Ribas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Kouffati onderschept slim de pass. Ruper rent richting de bal. Ruper speelt de bal door. Torrealba is nu in balbezit. Torrealba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Urquia is nu in balbezit. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquia begaat een overtreding. Urquia krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Tabata passt de bal zonder na te denken. Altuve heeft problemen om de bal te vangen. Altuve passt de bal met de wreef. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puente Real F.C 52%, JOSE DANIEL 48%.
Puente Real F.C - JOSE DANIEL 2:1