Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc atletico español Worship FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Olivero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suárez rent richting de bal. Claverie bereikt de bal nog maar net als eerste. Claverie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc atletico español - Worship FC 0:1

16e minuut.
Di Giorgi onderschept slim de pass. Di Giorgi probeert naar een medespeler te passen. Cáceres rent richting de bal. Cáceres schiet op doel. Téllez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc atletico español - Worship FC 0:2

17e minuut.
Olivero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Infante komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suárez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suárez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Chaderton Matos de bal. Ettedgui verovert de bal door een tackle van achteren. Ettedgui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc atletico español - Worship FC 1:2

36e minuut.
Claverie met een sublieme pass. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres onderschept slim de pass. Cáceres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc atletico español 51%, Worship FC 49%.
fc atletico español - Worship FC 1:2

48e minuut.
Ribera geeft een hoge lob. Inworp. Piedra met de inworp. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Aristeguieta geeft de bal voor. Claverie bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante begaat een overtreding. Infante krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante speelt de bal door. Ettedgui rent richting de bal. Ettedgui haalt uit met een fantastische trap. Aristeguieta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Infante rent richting de bal. Claverie verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armas. Armas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc atletico español 49%, Worship FC 51%.
fc atletico español - Worship FC 1:2