Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
c.d.prado Puente Real F.C
4-5-1 Tactiek Pro
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 22.1
goed Schieten zwak
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Treno geeft een lange en hoge pass. Daar is Korlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treno begaat een overtreding. Treno krijgt een gele kaart. Korlat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korlat met een snel genomen vrije trap. Neşeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşeli draait met de bal, schiet en ... Ribas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Bursuc rent richting de bal. Bursuc geeft de bal voor. Treno is nu in balbezit. Vobo onderschept slim de pass. Vobo draait met de bal, schiet en ... Ribas bokst de bal weg.

11e minuut.
Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit passt de bal met de wreef. Iriarte rent richting de bal. Vobo verovert de bal door een tackle van achteren. Vobo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Puente Real F.C 1:0

18e minuut.
Bursuc met de inworp. Niftəliyev speelt de bal door. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Puente Real F.C 2:0

30e minuut.
Reyna geeft een hoge lob. Chocano rent richting de bal. Chocano geeft een hoge lob. Neşeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşeli draait met de bal, schiet en ... Ribas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Fasciana geeft een lange en hoge pass. Niftəliyev rent richting de bal. Niftəliyev geeft de bal voor. Vobo krijgt zijn hoofd ertegen. Ribas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.d.prado 31%, Puente Real F.C 69%.
c.d.prado - Puente Real F.C 2:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neşeli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit geeft een hoge lob. Vobo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Korkmazyiğit met de inworp. Neşeli is nu in balbezit. Reyna met een sublieme pass. Daar is Korlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korlat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Niftəliyev probeert naar een medespeler te passen. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Niftəliyev begaat een overtreding. Niftəliyev krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Ruper kopt de bal weg. Daar is Reyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neşeli speelt de bal door. Vobo rent richting de bal. Vobo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Daar is Tabata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasiak rent richting de bal. Rasiak passt de bal met de wreef. Neşeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşeli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Ribas met een harde bal richting middenveld. Niftəliyev kopt de bal weg. Vobo rent richting de bal. Vobo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Puente Real F.C 3:0

76e minuut.
Tabata is nu in balbezit. Tabata passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Treno de bal. Vobo is nu in balbezit. Vobo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Bulanbay geeft een hoge lob. Iriarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Puente Real F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.d.prado 22%, Puente Real F.C 78%.
c.d.prado - Puente Real F.C 4:0