Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JOSE DANIEL Dalton C.F
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Cardozo geeft de bal voor. Klungelig pakt Bravo de bal. Castellano is nu in balbezit. Castellano draait met de bal, schiet en ... Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JOSE DANIEL - Dalton C.F 0:1

25e minuut.
Rojas geeft de bal voor. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Flores geeft een lange en hoge pass. Castellano is nu in balbezit. Castellano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cardozo onderschept slim de pass. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Castellano rent richting de bal. Castellano draait met de bal, schiet en ... Urquia probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOSE DANIEL 67%, Dalton C.F 33%.
JOSE DANIEL - Dalton C.F 0:1

54e minuut.
Maquilena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maquilena de bal. Castellano rent richting de bal. Castellano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Mavares rent richting de bal. Mavares passt de bal met de wreef. Hernández speelt de bal door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mavares raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Briceño komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOSE DANIEL 48%, Dalton C.F 52%.
JOSE DANIEL - Dalton C.F 0:1