Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Gallos Negros Worship FC
Churucutaca Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire speelt de bal door. Araújo speelt de bal door. Fuenmayor rent richting de bal. Fuenmayor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gallos Negros - Worship FC 1:0

6e minuut.
Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuenmayor onderschept slim de pass. Ribera begaat een overtreding. Fuenmayor wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Roscio rent richting de bal. Freire begaat een overtreding. Roscio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi speelt de bal door. Claverie rent richting de bal. Claverie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Aristeguieta rent richting de bal. Aristeguieta geeft een hoge lob. López is nu in balbezit. Claverie onderschept slim de pass. Claverie geeft de bal voor. Losada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
López probeert naar een medespeler te passen. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera begaat een overtreding. Ribera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Gallos Negros 42%, Worship FC 58%.
Los Gallos Negros - Worship FC 1:0

51e minuut.
Seijas met een harde bal richting middenveld. Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón passt de bal met de wreef. Fuenmayor is nu in balbezit. Fuenmayor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire probeert naar een medespeler te passen. Fuenmayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuenmayor schiet op doel. Seijas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gallos Negros - Worship FC 2:0

61e minuut.
Roscio rent richting de bal. Pardo begaat een overtreding. Roscio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ribera met een snel genomen vrije trap. Rivas is nu in balbezit. Rivas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Seijas met een harde bal richting middenveld. López rent richting de bal. López speelt de bal door. Fuenmayor is nu in balbezit. Fuenmayor schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Gallos Negros 40%, Worship FC 60%.
Los Gallos Negros - Worship FC 2:0