Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dalton C.F Puente Real F.C
Normal Tactiek Pro
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.9
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Gascón geeft de bal voor. Tabata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Reyna geeft de bal voor. Prado probeert de bal met de borst te controleren. Prado passt de bal in één keer door. Gascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rojas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Manzano met de inworp. Kouffati controleert de bal met de borst. Kouffati geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Treno bereikt de bal nog maar net als eerste. Treno geeft een hoge lob. Rojas probeert de bal met de borst te controleren. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Manzano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rojas de bal. Kouffati is nu in balbezit. Kouffati schiet op doel. Rojas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalton C.F 53%, Puente Real F.C 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dalton C.F - Puente Real F.C 0:0

58e minuut.
Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Ruper rent richting de bal. Caldera begaat een overtreding. Ruper roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ruper kan niet meer verder spelen. Parra komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cardozo is nu in balbezit. Cardozo passt de bal in één keer door. Fasciana is nu in balbezit. Castellano verovert de bal door een tackle van achteren. Castellano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bulanbay geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cardozo de bal onder controle te krijgen. Cardozo passt de bal zonder na te denken. Castellano is nu in balbezit. Castellano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reyna met de inworp. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouffati verovert de bal door een tackle van achteren. Kouffati geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalton C.F 44%, Puente Real F.C 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dalton C.F - Puente Real F.C 0:0