Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
c.d.prado JOSE DANIEL
4-5-1 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
12% Spel op eigen helft 88%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 17.6
solid Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Díez rent richting de bal. Niftəliyev probeert naar een medespeler te passen. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær haalt uit met een fantastische trap. Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - JOSE DANIEL 1:0

9e minuut.
Palomino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maquilena komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Díez. Ferrer raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferrer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zelek rent richting de bal. Zelek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Urquia de bal. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - JOSE DANIEL 2:0

28e minuut.
García Rivas geeft een hoge lob. Ferrer probeert de bal met de borst te controleren. Ferrer passt de bal zonder na te denken. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Klungelig pakt Ferrer de bal. Peraza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferrer. Ferrer krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ferrer met de inworp. Niftəliyev is nu in balbezit. Niftəliyev geeft de bal voor. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bravo trapt de bal weg. Korkmazyiğit kopt de bal weg. Nørkjær rent richting de bal. Nørkjær draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.d.prado 18%, JOSE DANIEL 82%.
c.d.prado - JOSE DANIEL 2:0

49e minuut.
Montana controleert de bal met de borst. Nørkjær rent richting de bal. Hernández is nu in balbezit. Nørkjær onderschept slim de pass. Nørkjær draait met de bal, schiet en ... Guevara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Niftəliyev passt de bal in één keer door. Daar is Korkmazyiğit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korkmazyiğit met een sublieme pass. Nørkjær heeft problemen om de bal te vangen. Nørkjær draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Peraza is nu in balbezit. Peraza geeft de bal voor. Korkmazyiğit kopt de bal weg. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær draait met de bal, schiet en ... Guevara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Hernández rent richting de bal. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit passt de bal met de wreef. Zelek is nu in balbezit. Zelek haalt uit met een fantastische trap. Guevara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

68e minuut.
Kotewecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki speelt de bal door. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - JOSE DANIEL 3:0

71e minuut.
Ferrer met een snelle inworp. Klungelig pakt Niftəliyev de bal. Niftəliyev geeft een hoge lob. Nørkjær krijgt zijn hoofd ertegen. Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - JOSE DANIEL 4:0

74e minuut.
Inworp. Chocano met de inworp. Kotewecki speelt de bal door. Zelek is nu in balbezit. Zelek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - JOSE DANIEL 5:0

84e minuut.
Montana rent richting de bal. Korkmazyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Korkmazyiğit geeft een hoge lob. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - JOSE DANIEL 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.d.prado 7%, JOSE DANIEL 93%.
c.d.prado - JOSE DANIEL 6:0