Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JOSE DANIEL c.d.prado
Normal Tactiek 4-5-1
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 38.8
poor Schieten good
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Vobo rent richting de bal. Niftəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Vobo onderschept slim de pass. Vobo draait met de bal, schiet en ... Guevara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

7e minuut.
Neşeli geeft een lange en hoge pass. Daar is Bravo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vobo rent richting de bal. Vobo schiet op doel. Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JOSE DANIEL - c.d.prado 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Palomino de bal. Vobo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palomino. Palomino krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Niftəliyev passt de bal in één keer door. Korlat is nu in balbezit. Korlat passt de bal in één keer door. Vobo rent richting de bal. Vobo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Korkmazyiğit speelt de bal door. Neşeli is nu in balbezit. Neşeli geeft een hoge lob. Vobo is nu in balbezit. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşeli onderschept slim de pass. Neşeli speelt de bal door. Vobo is nu in balbezit. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Korlat passt de bal in één keer door. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit met een sublieme pass. Vobo is nu in balbezit. Vobo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korlat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niftəliyev probeert naar een medespeler te passen. Neşeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşeli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit onderschept slim de pass. Korkmazyiğit passt de bal in één keer door. Vobo is nu in balbezit. Vobo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Niftəliyev is nu in balbezit. Niftəliyev passt de bal in één keer door. Vobo rent richting de bal. Vobo schiet op doel. Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JOSE DANIEL - c.d.prado 0:2

35e minuut.
Niftəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Niftəliyev passt de bal in één keer door. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo draait met de bal, schiet en ... Bravo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOSE DANIEL 83%, c.d.prado 17%.
JOSE DANIEL - c.d.prado 0:2

48e minuut.
Klungelig pakt Korkmazyiğit de bal. Korkmazyiğit geeft een hoge lob. Vobo is nu in balbezit. Vobo haalt uit met een fantastische trap. Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JOSE DANIEL - c.d.prado 0:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neşeli met een snelle inworp. Korkmazyiğit is nu in balbezit. Korkmazyiğit geeft de bal voor. Vobo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bravo trapt de bal weg van het doel. Kotewecki kopt de bal weg. Peraza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vobo rent richting de bal. Vobo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JOSE DANIEL - c.d.prado 0:4

62e minuut.
Neşeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşeli passt de bal zonder na te denken. Vobo rent richting de bal. Vobo haalt uit met een fantastische trap. Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JOSE DANIEL - c.d.prado 0:5

64e minuut.
Díez probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pulgar stond buitenspel. Bursuc neemt vlug de vrije trap. Vobo is nu in balbezit. Vobo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Neşeli passt de bal met de wreef. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Korkmazyiğit zijn tegenspeler op de grond. Korkmazyiğit krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Chocano geeft de bal voor. Neşeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşeli passt de bal in één keer door. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JOSE DANIEL - c.d.prado 0:6

90e minuut.
Neşeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşeli met een sublieme pass. Hernández rent richting de bal. Korkmazyiğit onderschept slim de pass. Korkmazyiğit geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOSE DANIEL 74%, c.d.prado 26%.
JOSE DANIEL - c.d.prado 0:6