Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strokers FC Worship FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ponzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baralt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baralt geeft de bal voor. Ruiz rent richting de bal. Ruiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Aristeguieta de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bracho kan de bal niet met de borst controleren. Roscio is nu in balbezit. Roscio probeert naar een medespeler te passen. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rivas met een snelle inworp. Claverie is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Villalba ... Strafschop! Villalba krijgt een gele kaart. Claverie raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Claverie kan niet meer verder spelen. Pinto komt het veld opgelopen. Cáceres neemt de penalty, wat een uithaal! Salas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Strokers FC - Worship FC 0:1

16e minuut.
Toro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Giorgi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinto is nu in balbezit. Pinto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bracho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roscio. Bracho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villalba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aristeguieta kan de bal niet met de borst controleren. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strokers FC 44%, Worship FC 56%.
Strokers FC - Worship FC 0:1

55e minuut.
Baralt speelt de bal door. Ruiz rent richting de bal. Chaderton Matos rent richting de bal. Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Di Giorgi passt de bal in één keer door. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto passt de bal zonder na te denken. Cáceres rent richting de bal. Cáceres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strokers FC 48%, Worship FC 52%.
Strokers FC - Worship FC 0:1