Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Gallos Negros c.d.prado
Churucutaca Tactiek 4-5-1
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18.6 gemiddelde waardering 40.7
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
López probeert naar een medespeler te passen. Zelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zelek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korkmazyiğit met een snel genomen vrije trap. Losada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gallos Negros - c.d.prado 0:1

11e minuut.
Niftəliyev passt de bal met de wreef. Korkmazyiğit geeft een lange en hoge pass. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gallos Negros - c.d.prado 0:2

14e minuut.
Niftəliyev geeft een lange en hoge pass. Brito kopt de bal weg. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer geeft een hoge lob. Nørkjær is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Niftəliyev is nu in balbezit. Niftəliyev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ferrer de bal. Ferrer schiet op doel. Losada probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gallos Negros - c.d.prado 0:3

23e minuut.
Galvez met een sublieme pass. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ferrer de bal. Ferrer schiet op doel. Losada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Gallos Negros 75%, c.d.prado 25%.
Los Gallos Negros - c.d.prado 0:3

47e minuut.
Korkmazyiğit is nu in balbezit. Chocano rent richting de bal. Chocano geeft een lange en hoge pass. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær haalt uit met een fantastische trap. Losada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peraza geeft een lange en hoge pass. Rasiak is nu in balbezit. Fuenmayor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fuenmayor krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Niftəliyev passt de bal in één keer door. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer geeft een hoge lob. Nørkjær rent richting de bal. Nørkjær schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gallos Negros - c.d.prado 0:4

65e minuut.
Obregón rent richting de bal. Korkmazyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Korkmazyiğit geeft een hoge lob. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gallos Negros - c.d.prado 0:5

68e minuut.
Bursuc passt de bal in één keer door. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferrer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ferrer kan niet meer verder spelen. Korlat komt het veld opgelopen. Nørkjær neemt de penalty, wat een uithaal! Losada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gallos Negros - c.d.prado 0:6

77e minuut.
Bursuc kopt de bal weg. Niftəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Niftəliyev passt de bal zonder na te denken. Korlat is nu in balbezit. Korlat schiet op doel. Losada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Korkmazyiğit passt de bal zonder na te denken. Niftəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Niftəliyev geeft de bal voor. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær schiet op doel. Losada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Korlat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zelek probeert de bal aan de voet te houden. Zelek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Chocano geeft de bal voor. Obregón heeft problemen om de bal te vangen. Kotewecki probeert naar een medespeler te passen. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gallos Negros - c.d.prado 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Gallos Negros 74%, c.d.prado 26%.
Los Gallos Negros - c.d.prado 0:7