Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
c.d.prado Los Gallos Negros
4-5-1 Tactiek Churucutaca
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 18.4
good Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Korkmazyiğit kopt de bal weg. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo schiet op doel. Losada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Los Gallos Negros 1:0

10e minuut.
Kotewecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki passt de bal zonder na te denken. Chocano met een sublieme pass. Neşeli rent richting de bal. Neşeli geeft een lange en hoge pass. Paal! Losada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bursuc onderschept slim de pass. Bursuc geeft de bal voor. Vobo rent richting de bal. Vobo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Neşeli kopt de bal weg. Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit geeft een hoge lob. Vobo is nu in balbezit. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Obregón kopt de bal weg. Chocano rent richting de bal. Chocano geeft een hoge lob. Vobo probeert de bal met de borst te controleren. Vobo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Korkmazyiğit kopt de bal weg. Brito probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ocando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vobo is nu in balbezit. Vobo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Korkmazyiğit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korkmazyiğit geeft een hoge lob. Korlat kopt de bal weg. Vobo is nu in balbezit. Vobo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gaspard geeft een lange en hoge pass. Ocando probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vobo speelt de bal door. Neşeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Los Gallos Negros 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.d.prado 31%, Los Gallos Negros 69%.
c.d.prado - Los Gallos Negros 2:0

49e minuut.
Araújo geeft de bal voor. Pardo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bursuc maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vobo is nu in balbezit. Vobo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Losada met een harde bal richting middenveld. Korkmazyiğit kopt de bal weg. Vobo probeert de bal met de borst te controleren. Vobo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Neşeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşeli passt de bal met de wreef. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Los Gallos Negros 3:0

57e minuut.
Korlat rent richting de bal. Korlat met een sublieme pass. Vobo is nu in balbezit. Vobo schiet op doel. Losada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Obregón probeert naar een medespeler te passen. Ocando speelt de bal door. Brito is nu in balbezit. Brito geeft de bal voor. Peraza probeert de bal aan de voet te houden. Losada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit onderschept slim de pass. Korkmazyiğit geeft een hoge lob. Ocando probeert de bal aan de voet te houden. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Los Gallos Negros 4:0

66e minuut.
Pardo is nu in balbezit. Gaspard onderschept slim de pass. Gaspard geeft een hoge lob. Vobo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vobo schiet op doel. Losada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Gaspard kopt de bal weg. Molina is nu in balbezit. Molina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vobo de bal. Vobo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Ocando rent richting de bal. Ocando geeft een hoge lob. Chocano speelt de bal door. Neşeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşeli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Korkmazyiğit passt de bal met de wreef. Bursuc rent richting de bal. Bursuc probeert naar een medespeler te passen. Korlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Korlat geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Korkmazyiğit is nu in balbezit. Korkmazyiğit passt de bal zonder na te denken. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Los Gallos Negros 5:0

81e minuut.
Daar is Vobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peraza is nu in balbezit. Vobo onderschept slim de pass. Vobo haalt uit met een fantastische trap. Losada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Los Gallos Negros 6:0

84e minuut.
Vobo onderschept slim de pass. Brito rent richting de bal. Vobo verovert de bal door een tackle van achteren. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Los Gallos Negros 7:0

88e minuut.
Gaspard met een sublieme pass. Korkmazyiğit is nu in balbezit. Korkmazyiğit probeert naar een medespeler te passen. Neşeli is nu in balbezit. Neşeli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.d.prado 23%, Los Gallos Negros 77%.
c.d.prado - Los Gallos Negros 7:0