Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Worship FC Puente Real F.C
Normal Tactiek Pro
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 22.1
hopeless Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Bulanbay onderschept slim de pass. Bulanbay geeft de bal voor. Klungelig pakt Fasciana de bal. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres schiet op doel. Ribas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bulanbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas onderschept slim de pass. Rivas geeft de bal voor. Cáceres rent richting de bal. Cáceres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Manzano verovert de bal door een tackle van achteren. Manzano probeert naar een medespeler te passen. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba rent richting de bal. Torrealba draait met de bal, schiet en ... Seijas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Ribera met een sublieme pass. Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano passt de bal in één keer door. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Reyna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parra is nu in balbezit. Parra haalt uit met een fantastische trap. Torrealba springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Klungelig pakt Roscio de bal. Roscio geeft een hoge lob. Treno heeft problemen om de bal te vangen. Cáceres rent richting de bal. Cáceres haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Treno probeert de bal aan de voet te houden. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata met een sublieme pass. Torrealba is nu in balbezit. Torrealba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worship FC 60%, Puente Real F.C 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Worship FC - Puente Real F.C 0:0

54e minuut.
Reyna passt de bal in één keer door. Torrealba is nu in balbezit. Chaderton Matos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chaderton Matos krijgt een gele kaart. Torrealba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Torrealba neemt zijn aanloop. Seijas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Cáceres speelt de bal door. Manzano is nu in balbezit. Parada rent richting de bal. Manzano verovert de bal door een tackle van achteren. Manzano probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba onderschept slim de pass. Kouffati heeft problemen om de bal te vangen. Torrealba is nu in balbezit. Torrealba schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Worship FC - Puente Real F.C 0:1

82e minuut.
Lara met een snelle inworp. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouffati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kouffati krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worship FC 67%, Puente Real F.C 33%.
Worship FC - Puente Real F.C 0:1