Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puente Real F.C Worship FC
Pro Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Kouffati bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouffati is nu in balbezit. Torrealba rent richting de bal. Torrealba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fasciana is nu in balbezit. Fasciana geeft de bal voor. Ruper kopt de bal weg. Claverie bereikt de bal nog maar net als eerste. Claverie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Manzano geeft de bal voor. Chaderton Matos kopt de bal weg. Kouffati heeft problemen om de bal te vangen. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Parada speelt de bal door. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada is nu in balbezit. Torrealba onderschept slim de pass. Torrealba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Chaderton Matos is nu in balbezit. Chaderton Matos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bulanbay met de inworp. Manzano geeft een hoge lob. Seijas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Lara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kouffati rent richting de bal. Kouffati geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puente Real F.C 52%, Worship FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puente Real F.C - Worship FC 0:0

53e minuut.
Reyna passt de bal zonder na te denken. Ruper is nu in balbezit. Ribera is nu in balbezit. Ruper verovert de bal door een tackle van achteren. Ruper geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Chaderton Matos is nu in balbezit. Kouffati rent richting de bal. Chaderton Matos rent richting de bal. Torrealba verovert de bal door een tackle van achteren. Torrealba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puente Real F.C 34%, Worship FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puente Real F.C - Worship FC 0:0