Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc atletico español JOSE DANIEL
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Díez passt de bal met de wreef. Pulgar is nu in balbezit. Pulgar probeert naar een medespeler te passen. Maquilena rent richting de bal. Maquilena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hernández is nu in balbezit. Hernández geeft de bal voor. Suárez rent richting de bal. Arellano verovert de bal door een tackle van achteren. Arellano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Montana geeft de bal voor. Olivero rent richting de bal. Olivero met een sublieme pass. Ettedgui is nu in balbezit. Ettedgui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Peraza verovert de bal door een tackle van achteren. Peraza geeft een hoge lob. Filomeno rent richting de bal. Arellano onderschept slim de pass. Arellano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández passt de bal zonder na te denken. García Rivas geeft een hoge lob. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc atletico español - JOSE DANIEL 0:1

38e minuut.
Inworp. Pulgar met een snelle inworp. Suárez rent richting de bal. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Díez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc atletico español 71%, JOSE DANIEL 29%.
fc atletico español - JOSE DANIEL 0:1

64e minuut.
Filomeno geeft een lange en hoge pass. Pulgar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Betancourt de bal. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Urquia geeft de bal voor. Klungelig pakt Piedra de bal. Peraza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peraza krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Suárez speelt de bal door. Olivero geeft de bal voor. Montana heeft problemen om de bal te vangen. Ettedgui is nu in balbezit. Ettedgui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc atletico español - JOSE DANIEL 1:1

83e minuut.
Montana rent richting de bal. Montana geeft de bal voor. Inworp. Sandoval met een snelle inworp. Ledezma met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Guevara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc atletico español 46%, JOSE DANIEL 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc atletico español - JOSE DANIEL 1:1