Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Gallos Negros Dalton C.F
Churucutaca Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


37e minuut.
Peraza probeert naar een medespeler te passen. Maurel rent richting de bal. López schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. López krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Gallos Negros 41%, Dalton C.F 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Gallos Negros - Dalton C.F 0:0

55e minuut.
Obregón rent richting de bal. Obregón geeft een hoge lob. Rojas heeft problemen om de bal te vangen. Fuenmayor onderschept slim de pass. Fuenmayor schiet op doel. Navea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pardo rent richting de bal. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores geeft een lange en hoge pass. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obregón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Freire wilt de vrije trap nemen. Rojas probeert de bal met de borst te controleren. Fuenmayor rent richting de bal. Fuenmayor draait met de bal, schiet en ... Navea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gallos Negros - Dalton C.F 1:0

85e minuut.
Cardozo passt de bal met de wreef. Caldera bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldera speelt de bal door. Fuenmayor rent richting de bal. Fuenmayor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Gallos Negros 43%, Dalton C.F 57%.
Los Gallos Negros - Dalton C.F 1:0