Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strokers FC c.d.prado
Normal Tactiek 4-5-1
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 43.9
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Bursuc probeert de bal met de borst te controleren. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niftəliyev maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Niftəliyev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Niftəliyev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

4e minuut.
Arrieta kopt de bal weg. Villalba is nu in balbezit. Vobo onderschept slim de pass. Vobo haalt uit met een fantastische trap. Salas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strokers FC - c.d.prado 0:1

7e minuut.
Korkmazyiğit probeert naar een medespeler te passen. Vobo is nu in balbezit. Toro begaat een overtreding. Vobo raakt geblesseerd tijdens het duel. Neşeli komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Neşeli rent richting de bal. Neşeli geeft de bal voor. Korlat is nu in balbezit. Korlat draait met de bal, schiet en ... Salas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strokers FC - c.d.prado 0:2

20e minuut.
Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit geeft een lange en hoge pass. Aguirre rent richting de bal. Vobo verovert de bal door een tackle van achteren. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba geeft een hoge lob. Kotewecki speelt de bal door. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta geeft een lange en hoge pass. Aguirre heeft problemen om de bal te vangen. Vobo is nu in balbezit. Vobo draait met de bal, schiet en ... Salas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Strokers FC - c.d.prado 0:3

31e minuut.
Chocano geeft een lange en hoge pass. Neşeli rent richting de bal. Neşeli passt de bal zonder na te denken. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo haalt uit met een fantastische trap. Salas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Salas niet meer kan verder spelen. Santana komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Salcedo passt de bal met de wreef. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasiak passt de bal met de wreef. Vobo rent richting de bal. Vobo haalt uit met een fantastische trap. Santana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strokers FC 74%, c.d.prado 26%.
Strokers FC - c.d.prado 0:3

46e minuut.
Villalba probeert naar een medespeler te passen. Korlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Korlat passt de bal in één keer door. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ponzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit passt de bal zonder na te denken. Vobo is nu in balbezit. Vobo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Korkmazyiğit is nu in balbezit. Korkmazyiğit geeft een hoge lob. Daar is Toro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vobo is nu in balbezit. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strokers FC - c.d.prado 0:4

57e minuut.
Daar is Bracho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vobo de bal. Vobo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Korlat passt de bal in één keer door. Neşeli rent richting de bal. Neşeli met een sublieme pass. Vobo is nu in balbezit. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Korkmazyiğit met een sublieme pass. Chocano is nu in balbezit. Chocano speelt de bal door. Vobo is nu in balbezit. Vobo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Kotewecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki probeert naar een medespeler te passen. Vobo rent richting de bal. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strokers FC - c.d.prado 0:5

81e minuut.
Bursuc speelt de bal door. Kotewecki rent richting de bal. Kotewecki geeft een hoge lob. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Santana met een sublieme pass. Kotewecki heeft problemen om de bal te vangen. Bencomo is nu in balbezit. Vobo verovert de bal door een tackle van achteren. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Korlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Korlat passt de bal in één keer door. Vobo rent richting de bal. Vobo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kotewecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Villalba de bal. Vobo is nu in balbezit. Vobo schiet op doel. Santana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Bursuc geeft een hoge lob. Arrieta probeert de bal met de borst te controleren. Vobo is nu in balbezit. Vobo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strokers FC - c.d.prado 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strokers FC 79%, c.d.prado 21%.
Strokers FC - c.d.prado 0:6