Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Worship FC JOSE DANIEL
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Parada rent richting de bal. Pulgar verovert de bal door een tackle van achteren. Roscio begaat een overtreding. Roscio krijgt een gele kaart. Pulgar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Díez met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Roscio onderschept slim de pass. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Díez passt de bal zonder na te denken. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rivas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Díez geeft een hoge lob. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano schiet op doel. Seijas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ribera verovert de bal door een tackle van achteren. Ribera passt de bal zonder na te denken. Aristeguieta rent richting de bal. Arellano verovert de bal door een tackle van achteren. Arellano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Arellano met een sublieme pass. Klungelig pakt Pulgar de bal. Pulgar geeft de bal voor. Arellano rent richting de bal. Arellano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Palomino passt de bal zonder na te denken. Chaderton Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano verovert de bal door een tackle van achteren. Arellano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Worship FC - JOSE DANIEL 0:1

30e minuut.
Parada rent richting de bal. Arellano verovert de bal door een tackle van achteren. Roscio rent richting de bal. Arellano onderschept slim de pass. Arellano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Montana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ereu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worship FC 61%, JOSE DANIEL 39%.
Worship FC - JOSE DANIEL 0:1

50e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arellano de bal. Arellano haalt uit met een fantastische trap. Chaderton Matos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Claverie passt de bal met de wreef. Di Giorgi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ereu. Di Giorgi raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Giorgi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Cáceres maakt een snoekduik en kopt de bal. Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Worship FC - JOSE DANIEL 1:1

59e minuut.
Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino passt de bal in één keer door. Pulgar rent richting de bal. Pulgar speelt de bal door. Palomino geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Roscio onderschept slim de pass. Roscio met een sublieme pass. Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Palomino rent richting de bal. Palomino draait met de bal, schiet en ... Ribera kan de bal niet met de borst controleren. Palomino rent richting de bal. Palomino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Aristeguieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristeguieta geeft een lange en hoge pass. Inworp. García Rivas met een snelle inworp. Palomino geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Arellano rent richting de bal. Palomino is nu in balbezit. Arellano rent richting de bal. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino schiet op doel. Seijas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Worship FC - JOSE DANIEL 1:2

86e minuut.
Klungelig pakt Cáceres de bal. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres maakt een afschuwelijke overtreding. Cáceres krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Arellano met een sublieme pass. Pulgar rent richting de bal. Pulgar speelt de bal door. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worship FC 64%, JOSE DANIEL 36%.
Worship FC - JOSE DANIEL 1:2