Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JOSE DANIEL Strokers FC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Peraza met de inworp. Díez met een sublieme pass. Arellano rent richting de bal. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino haalt uit met een fantastische trap. Salas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Pulgar geeft een lange en hoge pass. Aguirre heeft problemen om de bal te vangen. García Rivas rent richting de bal. García Rivas geeft een lange en hoge pass. Salas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Rivas met een snelle inworp. Palomino geeft de bal voor. Arellano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JOSE DANIEL - Strokers FC 1:0

22e minuut.
Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano verovert de bal door een tackle van achteren. Arellano draait met de bal, schiet en ... Salas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JOSE DANIEL - Strokers FC 2:0

27e minuut.
Bencomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez probeert naar een medespeler te passen. Ruiz rent richting de bal. Ruiz schiet op doel. Guevara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JOSE DANIEL - Strokers FC 2:1

30e minuut.
Salcedo rent richting de bal. Inworp. Hernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Rivas probeert de bal met de borst te controleren. García Rivas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Pulgar onderschept slim de pass. Pulgar met een sublieme pass. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JOSE DANIEL - Strokers FC 3:1

35e minuut.
Ponzo is nu in balbezit. Pulgar onderschept slim de pass. Pulgar speelt de bal door. Arellano rent richting de bal. Arellano schiet op doel. Salas bokst de bal weg.

44e minuut.
Bencomo geeft een lange en hoge pass. Díez is nu in balbezit. Díez probeert naar een medespeler te passen. Arellano rent richting de bal. Arellano haalt uit met een fantastische trap. Salas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOSE DANIEL 36%, Strokers FC 64%.
JOSE DANIEL - Strokers FC 3:1

51e minuut.
Villalba probeert naar een medespeler te passen. Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquia speelt de bal door. Arellano rent richting de bal. Arellano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Díez met een sublieme pass. Palomino is nu in balbezit. Arellano rent richting de bal. Arellano haalt uit met een fantastische trap. Toro probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Díez is nu in balbezit. Díez met een sublieme pass. Bencomo heeft problemen om de bal te vangen. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano schiet op doel. Salas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Arrieta de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Aguirre geeft de bal voor. Díez kopt de bal weg. Bencomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino onderschept slim de pass. Palomino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOSE DANIEL 40%, Strokers FC 60%.
JOSE DANIEL - Strokers FC 3:1