Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
c.d.prado Worship FC
4-5-1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
10% Spel op eigen helft 90%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 17.7
good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Seijas speelt de bal door. Neşeli kopt de bal weg. Ribera controleert de bal met de borst. Vobo rent richting de bal. Vobo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Worship FC 1:0

11e minuut.
Claverie heeft problemen om de bal te vangen. Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit passt de bal in één keer door. Vobo rent richting de bal. Vobo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Inworp. Korlat met een snelle inworp. Niftəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Niftəliyev geeft een lange en hoge pass. Vobo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Chaderton Matos geeft een lange en hoge pass. Korlat is nu in balbezit. Korlat met een sublieme pass. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo draait met de bal, schiet en ... Seijas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chaderton Matos probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Neşeli neemt de hoekschop. Vobo rent richting de bal. Korlat is nu in balbezit. Korlat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Worship FC 2:0

24e minuut.
Korlat met een sublieme pass. Aristeguieta heeft problemen om de bal te vangen. Vobo is nu in balbezit. Vobo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Worship FC 3:0

27e minuut.
Ojeda met een snelle inworp. Roscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscio met een sublieme pass. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo draait met de bal, schiet en ... Seijas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Niftəliyev is nu in balbezit. Niftəliyev geeft de bal voor. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Vobo rent richting de bal. Vobo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit speelt de bal door. Vobo rent richting de bal. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korlat met de inworp. Niftəliyev met een sublieme pass. Neşeli is nu in balbezit. Neşeli draait met de bal, schiet en ... Seijas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Worship FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.d.prado 11%, Worship FC 89%.
c.d.prado - Worship FC 4:0

51e minuut.
Parada heeft problemen om de bal te vangen. Korkmazyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Korkmazyiğit geeft de bal voor. Vobo rent richting de bal. Vobo schiet op doel. Seijas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Niftəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Niftəliyev passt de bal in één keer door. Korlat rent richting de bal. Korlat heeft problemen om de bal te vangen. Korlat geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit geeft een lange en hoge pass. Daar is Vobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vobo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chaderton Matos de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Worship FC 5:0

79e minuut.
Korkmazyiğit rent richting de bal. Claverie verovert de bal door een tackle van achteren. Claverie probeert naar een medespeler te passen. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Galvez speelt de bal door. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vobo de bal. Vobo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chaderton Matos trapt de bal weg. Daar is Kotewecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotewecki passt de bal in één keer door. Vobo is nu in balbezit. Vobo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Worship FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.d.prado 8%, Worship FC 92%.
c.d.prado - Worship FC 6:0