Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dalton C.F fc atletico español
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Sandoval met de inworp. Ledezma geeft een hoge lob. Caldera heeft problemen om de bal te vangen. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Olivero onderschept slim de pass. Capriles bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero begaat een overtreding. Olivero krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Suárez kopt de bal weg. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma met een sublieme pass. Lugo rent richting de bal. Lugo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dalton C.F - fc atletico español 0:1

18e minuut.
Olivero passt de bal met de wreef. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado begaat een overtreding. Prado krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano passt de bal zonder na te denken. Gascón kan de bal niet met de borst controleren. Castellano is nu in balbezit. Castellano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gascón met een snelle inworp. Prado is nu in balbezit. Prado speelt de bal door. Castellano is nu in balbezit. Castellano draait met de bal, schiet en ... Téllez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Olivero rent richting de bal. Olivero speelt de bal door. Castellano rent richting de bal. Gascón is nu in balbezit. Gascón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Téllez trapt de bal weg van het doel. Olivero kopt de bal weg. Lugo rent richting de bal. Lugo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalton C.F 34%, fc atletico español 66%.
Dalton C.F - fc atletico español 0:1

53e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maurel de bal. Castellano is nu in balbezit. Castellano schiet op doel. Téllez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dalton C.F - fc atletico español 1:1

56e minuut.
Santana trapt de bal weg. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ledezma krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Castellano draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Filomeno de bal. Cardozo rent richting de bal. Cardozo schiet op doel. Téllez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalton C.F - fc atletico español 2:1

73e minuut.
Sandoval met de inworp. Prado speelt de bal door. Capriles probeert naar een medespeler te passen. Lugo is nu in balbezit. Lugo schiet op doel. Navea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dalton C.F - fc atletico español 2:2

75e minuut.
Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Cardozo geeft een lange en hoge pass. Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano rent richting de bal. Castellano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Prado speelt de bal door. Castellano is nu in balbezit. Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano verovert de bal door een tackle van achteren. Castellano haalt uit met een fantastische trap. Téllez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalton C.F 33%, fc atletico español 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dalton C.F - fc atletico español 2:2