Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JOSE DANIEL Los Gallos Negros
Normal Tactiek Churucutaca
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Pardo is nu in balbezit. Altuve begaat een overtreding. Pardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Peraza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fuenmayor is nu in balbezit. Fuenmayor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Molina met een sublieme pass. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Maquilena verovert de bal door een tackle van achteren. Maquilena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Klungelig pakt Obregón de bal. Obregón geeft een hoge lob. Daar is Bravo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuenmayor rent richting de bal. Fuenmayor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina geeft een hoge lob. Montana rent richting de bal. Fuenmayor onderschept slim de pass. Fuenmayor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Maquilena kopt de bal weg. Daar is Araújo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peraza speelt de bal door. Fuenmayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuenmayor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JOSE DANIEL - Los Gallos Negros 0:1

39e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. López passt de bal in één keer door. Urquia is nu in balbezit. Fuenmayor verovert de bal door een tackle van achteren. Fuenmayor haalt uit met een fantastische trap. Guevara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOSE DANIEL 57%, Los Gallos Negros 43%.
JOSE DANIEL - Los Gallos Negros 0:1

72e minuut.
Altuve probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pardo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altuve. Pardo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pardo kan niet meer verder spelen. Greco komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Freire probeert de bal aan de voet te houden. Ocando is nu in balbezit. Arellano begaat een overtreding. Arellano krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Altuve is nu in balbezit. Fuenmayor verovert de bal door een tackle van achteren. Díez begaat een overtreding. Díez krijgt een gele kaart.

81e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. López probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Díez de bal. Fuenmayor rent richting de bal. Fuenmayor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOSE DANIEL 62%, Los Gallos Negros 38%.
JOSE DANIEL - Los Gallos Negros 0:1