Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Gallos Negros JOSE DANIEL
Churucutaca Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón is nu in balbezit. Fuenmayor is nu in balbezit. Fuenmayor haalt uit met een fantastische trap. Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Altuve rent richting de bal. Freire verovert de bal door een tackle van achteren. Freire met een sublieme pass. Fuenmayor rent richting de bal. Fuenmayor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Urquia geeft een hoge lob. López kopt de bal weg. Ereu heeft problemen om de bal te vangen. Fuenmayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuenmayor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón verovert de bal door een tackle van achteren. Obregón probeert naar een medespeler te passen. Fuenmayor rent richting de bal. Fuenmayor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gallos Negros - JOSE DANIEL 1:0

29e minuut.
Obregón speelt de bal door. Freire rent richting de bal. Freire passt de bal in één keer door. Fuenmayor is nu in balbezit. Fuenmayor draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gallos Negros - JOSE DANIEL 2:0

43e minuut.
Ereu controleert de bal met de borst. Greco rent richting de bal. Met opzet legt Ereu zijn tegenspeler op de grond. Ereu krijgt een gele kaart. Greco roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Greco kan niet meer verder spelen. Lancken komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Gallos Negros 39%, JOSE DANIEL 61%.
Los Gallos Negros - JOSE DANIEL 2:0

77e minuut.
Klungelig pakt Lancken de bal. Inworp. Ereu met de inworp. García Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rivas geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Gallos Negros - JOSE DANIEL 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Gallos Negros 53%, JOSE DANIEL 47%.
Los Gallos Negros - JOSE DANIEL 2:1