Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Worship FC Dalton C.F
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aristeguieta. Castellano raakt geblesseerd tijdens het duel. Na een snelle pass probeert Aristeguieta de bal onder controle te krijgen. Prado wilt de vrije trap nemen. Seijas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Chaderton Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaderton Matos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Parada de bal. Maurel rent richting de bal. Maurel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Prado kopt de bal weg. Flores rent richting de bal. Met opzet legt Lara zijn tegenspeler op de grond. Lara krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Gascón is nu in balbezit. Ribera onderschept slim de pass. Castellano rent richting de bal. Castellano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Worship FC - Dalton C.F 0:1

33e minuut.
Flores passt de bal zonder na te denken. Capriles rent richting de bal. Capriles probeert naar een medespeler te passen. Claverie rent richting de bal. Claverie schiet op doel. Navea bokst de bal weg.

42e minuut.
Di Giorgi speelt de bal door. Claverie heeft problemen om de bal te vangen. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Claverie verovert de bal door een tackle van achteren. Claverie geeft een lange en hoge pass. Navea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cáceres rent richting de bal. Cáceres haalt uit met een fantastische trap. Navea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Worship FC - Dalton C.F 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worship FC 53%, Dalton C.F 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Worship FC - Dalton C.F 1:1

46e minuut.
Castellano passt de bal in één keer door. Maurel is nu in balbezit. Rivas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Rivas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rivas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

54e minuut.
Gascón met een sublieme pass. Di Giorgi is nu in balbezit. Di Giorgi probeert naar een medespeler te passen. Castellano is nu in balbezit. Castellano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Worship FC - Dalton C.F 1:2

63e minuut.
Parada rent richting de bal. Gascón onderschept slim de pass. Gascón geeft een lange en hoge pass. Castellano rent richting de bal. Castellano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Worship FC - Dalton C.F 1:3

72e minuut.
Capriles probeert naar een medespeler te passen. Rojas is nu in balbezit. Rojas geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Di Giorgi neemt de hoekschop. Navea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Parada met een sublieme pass. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado is nu in balbezit. Claverie is nu in balbezit. Claverie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Worship FC - Dalton C.F 2:3

81e minuut.
Caldera bereikt de bal nog maar net als eerste. Claverie rent richting de bal. Caldera begaat een overtreding. Caldera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worship FC 60%, Dalton C.F 40%.
Worship FC - Dalton C.F 2:3