Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
c.d.prado fc atletico español
4-5-1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 15.7
matig Schieten slecht
matig Passen hopeloos
matig Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Santana geeft de bal voor. Inworp. Neşeli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korkmazyiğit geeft een lange en hoge pass. Vobo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kotewecki probeert naar een medespeler te passen. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit passt de bal in één keer door. Vobo rent richting de bal. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Neşeli is nu in balbezit. Neşeli passt de bal zonder na te denken. Olivero heeft problemen om de bal te vangen. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Niftəliyev geeft een lange en hoge pass. Neşeli is nu in balbezit. Neşeli geeft de bal voor. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo haalt uit met een fantastische trap. Téllez bokst de bal weg.

10e minuut.
Santana geeft een hoge lob. Korkmazyiğit geeft een hoge lob. Klungelig pakt Suárez de bal. Vobo rent richting de bal. Vobo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Santana geeft een lange en hoge pass. Korkmazyiğit kopt de bal weg. Olivero rent richting de bal. Vobo onderschept slim de pass. Vobo draait met de bal, schiet en ... Téllez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vobo is nu in balbezit. Vobo schiet op doel. Téllez bokst de bal weg.

22e minuut.
Niftəliyev speelt de bal door. Daar is Korlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korlat passt de bal in één keer door. Vobo rent richting de bal. Vobo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bursuc is nu in balbezit. Bursuc geeft de bal voor. Betancourt heeft problemen om de bal te vangen. Korlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Korlat haalt uit met een fantastische trap. Téllez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Armas rent richting de bal. Vobo onderschept slim de pass. Vobo schiet op doel. De bal raakt de paal. Téllez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vobo is nu in balbezit. Vobo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - fc atletico español 1:0

32e minuut.
Chocano onderschept slim de pass. Chocano speelt de bal door. Korkmazyiğit geeft de bal voor. Vobo controleert de bal met de borst. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Niftəliyev kopt de bal weg. Klungelig pakt Suárez de bal. Vobo is nu in balbezit. Vobo haalt uit met een fantastische trap. Armas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - fc atletico español 2:0

35e minuut.
Olivero probeert de bal aan de voet te houden. Vobo rent richting de bal. Armas begaat een overtreding. Vobo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vobo kan niet meer verder spelen. Gaspard komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Korkmazyiğit neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.d.prado 11%, fc atletico español 89%.
c.d.prado - fc atletico español 2:0

48e minuut.
Filomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspard onderschept slim de pass. Santana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gaspard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gaspard legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - fc atletico español 3:0

51e minuut.
Niftəliyev probeert naar een medespeler te passen. Korlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Korlat passt de bal in één keer door. Gaspard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspard haalt uit met een fantastische trap. Téllez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Chocano onderschept slim de pass. Chocano met een sublieme pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspard verovert de bal door een tackle van achteren. Gaspard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Niftəliyev geeft een hoge lob. Neşeli rent richting de bal. Neşeli passt de bal zonder na te denken. Gaspard rent richting de bal. Gaspard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Téllez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Niftəliyev kopt de bal weg. Gaspard kan de bal niet met de borst controleren. Suárez is nu in balbezit. Gaspard onderschept slim de pass. Gaspard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - fc atletico español 4:0

75e minuut.
Piedra is nu in balbezit. Kotewecki onderschept slim de pass. Kotewecki passt de bal met de wreef. Gaspard is nu in balbezit. Gaspard draait met de bal, schiet en ... Téllez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - fc atletico español 5:0

81e minuut.
Korkmazyiğit geeft een lange en hoge pass. Santana kan de bal niet met de borst controleren. Gaspard rent richting de bal. Gaspard schiet op doel. Téllez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Filomeno speelt de bal door. Korkmazyiğit is nu in balbezit. Korkmazyiğit passt de bal zonder na te denken. Gaspard is nu in balbezit. Gaspard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.d.prado 19%, fc atletico español 81%.
c.d.prado - fc atletico español 5:0