Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc atletico español c.d.prado
Normal Tactiek 4-5-1
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 37.9
slecht Schieten goed
hopeloos Passen matig
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Korlat is nu in balbezit. Korlat geeft een lange en hoge pass. Vobo rent richting de bal. Vobo haalt uit met een fantastische trap. Téllez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc atletico español - c.d.prado 0:1

3e minuut.
Ledezma met een sublieme pass. Klungelig pakt Lugo de bal. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo onderschept slim de pass. Vobo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Niftəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Niftəliyev passt de bal zonder na te denken. Vobo is nu in balbezit. Vobo schiet op doel. Téllez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc atletico español - c.d.prado 0:2

15e minuut.
Neşeli geeft de bal voor. Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo onderschept slim de pass. Vobo draait met de bal, schiet en ... Téllez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc atletico español - c.d.prado 0:3

28e minuut.
Korkmazyiğit met een sublieme pass. Vobo rent richting de bal. Santana is nu in balbezit. Vobo onderschept slim de pass. Vobo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc atletico español 86%, c.d.prado 14%.
fc atletico español - c.d.prado 0:3

53e minuut.
Daar is Betancourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korlat is nu in balbezit. Korlat met een sublieme pass. Vobo is nu in balbezit. Vobo draait met de bal, schiet en ... Téllez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero speelt de bal door. Korkmazyiğit speelt de bal door. Vobo rent richting de bal. Vobo draait met de bal, schiet en ... Téllez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc atletico español - c.d.prado 0:4

59e minuut.
Kotewecki geeft de bal voor. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez speelt de bal door. Daar is Niftəliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niftəliyev schiet op doel. Téllez bokst de bal weg.

68e minuut.
Filomeno probeert naar een medespeler te passen. Niftəliyev rent richting de bal. Niftəliyev met een sublieme pass. Vobo rent richting de bal. Vobo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Korlat is nu in balbezit. Korlat geeft een hoge lob. Filomeno is nu in balbezit. Neşeli verovert de bal door een tackle van achteren. Neşeli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Korkmazyiğit is nu in balbezit. Korkmazyiğit passt de bal met de wreef. Ledezma heeft problemen om de bal te vangen. Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chocano geeft de bal voor. Niftəliyev kopt de bal weg. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo schiet op doel. Téllez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc atletico español - c.d.prado 0:5

78e minuut.
Korlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Korlat passt de bal in één keer door. Vobo rent richting de bal. Vobo schiet op doel. Téllez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc atletico español - c.d.prado 0:6

89e minuut.
Sandoval passt de bal zonder na te denken. Galvez probeert naar een medespeler te passen. Korkmazyiğit met een sublieme pass. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc atletico español - c.d.prado 0:7

90e minuut.
Lugo rent richting de bal. Lugo passt de bal zonder na te denken. Daar is Olivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vobo onderschept slim de pass. Vobo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc atletico español 89%, c.d.prado 11%.
fc atletico español - c.d.prado 0:7