Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Táchira F.C. hot team
final Tactiek el bus
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 42.3
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Skřivánek speelt de bal door. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino passt de bal zonder na te denken. Frydecký heeft problemen om de bal te vangen. Frydecký draait met de bal, schiet en ... Lang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solanke is nu in balbezit. Solanke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Percivalli kopt de bal weg. Skřivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skřivánek passt de bal met de wreef. Frydecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecký schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Percivalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydecký rent richting de bal. Frydecký schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - hot team 1:0

23e minuut.
Percivalli verovert de bal door een tackle van achteren. Velis verovert de bal door een tackle van achteren. Velis speelt de bal door. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski draait met de bal, schiet en ... Fuentes bokst de bal weg.

27e minuut.
Banciu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wydżga. Banciu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jałyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frydecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecký haalt uit met een fantastische trap. Lang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Bognár passt de bal in één keer door. Wydżga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydżga speelt de bal door. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Táchira F.C. 62%, hot team 38%.
Deportivo Táchira F.C. - hot team 1:0

46e minuut.
Burkhardt speelt de bal door. Bloch speelt de bal door. Solanke is nu in balbezit. Solanke schiet op doel. Lang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - hot team 2:0

50e minuut.
Quyền rent richting de bal. Quyền met een sublieme pass. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Byrt de bal onder controle te krijgen. Fuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iser bereikt de bal nog maar net als eerste. Iser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - hot team 2:1

54e minuut.
Quyền met de inworp. Klungelig pakt Iser de bal. Bloch met een sublieme pass. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski draait met de bal, schiet en ... Fuentes bokst de bal weg.

56e minuut.
Cherubino verovert de bal door een tackle van achteren. Cherubino passt de bal met de wreef. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke haalt uit met een fantastische trap. Lang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - hot team 3:1

59e minuut.
Wydżga verovert de bal door een tackle van achteren. Wydżga speelt de bal door. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Byrt de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Percivalli verovert de bal door een tackle van achteren. Percivalli geeft een hoge lob. Armengot kopt de bal weg. Frydecký is nu in balbezit. Frydecký draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Banciu rent richting de bal. Banciu geeft een lange en hoge pass. Frydecký rent richting de bal. Frydecký haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Skřivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skřivánek geeft een lange en hoge pass. Solanke rent richting de bal. Solanke schiet op doel. Lang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lang trapt de bal weg. Bloch kopt de bal weg. Byrt kan de bal niet met de borst controleren. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Bognár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bognár raakt geblesseerd tijdens het duel. Osuna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iser rent richting de bal. Iser geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Táchira F.C. 62%, hot team 38%.
Deportivo Táchira F.C. - hot team 3:1