Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfica SL Capacho F.C.
ok Tactiek 431-2Arriba
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
6 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 29.6
adequate Schieten average
adequate Passen weak
solid Verdedigen weak


26e minuut.
Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau probeert naar een medespeler te passen. Laçi is nu in balbezit. Twito bereikt de bal nog maar net als eerste. Twito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Laçi passt de bal zonder na te denken. Twito speelt de bal door. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap. Moreno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica SL - Capacho F.C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica SL 41%, Capacho F.C. 59%.
Benfica SL - Capacho F.C. 1:0

46e minuut.
Gruszczak komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gruszczak is nu in balbezit. Gruszczak passt de bal zonder na te denken. Abrahantes rent richting de bal. Abrahantes haalt uit met een fantastische trap. Lichograj probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Wiadro is nu in balbezit. Twito verovert de bal door een tackle van achteren. Laçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Laçi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica SL - Capacho F.C. 2:0

85e minuut.
Ohms is nu in balbezit. Gudanavičius onderschept slim de pass. Gudanavičius probeert naar een medespeler te passen. Twito is nu in balbezit. Twito haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica SL - Capacho F.C. 3:0

90e minuut.
Gruszczak met de inworp. Charkviani is nu in balbezit. Lionetto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lionetto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica SL 28%, Capacho F.C. 72%.
Benfica SL - Capacho F.C. 3:0