Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westcost U.A.San Cristobal
westatack Tactiek especial
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 27.2
weak Schieten poor
weak Passen average
average Verdedigen weak


5e minuut.
Miraflores is nu in balbezit. Manderscheid is nu in balbezit. Manderscheid passt de bal met de wreef. Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
O`Neal passt de bal in één keer door. Cranchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea rent richting de bal. Cranchi onderschept slim de pass. Cranchi draait met de bal, schiet en ... Deško bokst de bal weg.

19e minuut.
Čegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Čegar passt de bal zonder na te denken. Răboj met een sublieme pass. Bolivar rent richting de bal. Bolivar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Floarea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasztelan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miraflores is nu in balbezit. Miraflores schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kasztelan met een snelle inworp. Miraflores heeft problemen om de bal te vangen. Miraflores passt de bal zonder na te denken. Cranchi rent richting de bal. Cranchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Miraflores rent richting de bal. O`Neal is nu in balbezit. O`Neal probeert naar een medespeler te passen. Scarpellini is nu in balbezit. Scarpellini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westcost 55%, U.A.San Cristobal 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Westcost - U.A.San Cristobal 0:0

68e minuut.
Özerbay rent richting de bal. Scarpellini verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpellini probeert naar een medespeler te passen. Cranchi is nu in balbezit. Cranchi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Miraflores met een sublieme pass. Kasztelan geeft een hoge lob. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranchi rent richting de bal. Cranchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leal komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Leal passt de bal zonder na te denken. Manderscheid is nu in balbezit. Manderscheid met een sublieme pass. Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Cabrera komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Rak geeft de bal voor. Arteaga probeert naar een medespeler te passen. Miraflores is nu in balbezit. Miraflores geeft een hoge lob. Scarpellini krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westcost 48%, U.A.San Cristobal 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Westcost - U.A.San Cristobal 0:0