Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Táchira F.C. Omega FC
final Tactiek Omega 3
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 51.5
good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Lamy passt de bal met de wreef. Armada Pozo heeft problemen om de bal te vangen. Conzelo rent richting de bal. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ... Fuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Vega rent richting de bal. Vega passt de bal met de wreef. Daar is Armada Pozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armada Pozo schiet op doel. Fuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - Omega FC 0:1

7e minuut.
Cəfəroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavillard is nu in balbezit. Pavillard probeert de bal met de borst te controleren. Pavillard geeft een hoge lob. Armada Pozo springt en kopt de bal. Fuentes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - Omega FC 0:2

16e minuut.
Morelli speelt de bal door. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiljí geeft een hoge lob. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Byrt geeft een lange en hoge pass. Armengot kan de bal niet met de borst controleren. Conzelo speelt de bal door. Armada Pozo is nu in balbezit. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Armengot heeft problemen om de bal te vangen. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Armengot de bal. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap. Fuentes bokst de bal weg.

37e minuut.
Byrt verovert de bal door een tackle van achteren. Byrt met een sublieme pass. Pavillard probeert naar een medespeler te passen. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap. Fuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Lamy speelt de bal door. Jiljí geeft een hoge lob. Lamy kopt de bal weg. Conzelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzelo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Táchira F.C. 71%, Omega FC 29%.
Deportivo Táchira F.C. - Omega FC 0:2

56e minuut.
Byrt geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Solanke stond buitenspel. Cəfəroğlu neemt vlug de vrije trap. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Rogantini geeft een hoge lob. Armada Pozo rent richting de bal. Armengot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Armada Pozo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vega legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Fuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Solanke heeft problemen om de bal te vangen. Cəfəroğlu rent richting de bal. Solanke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solanke krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Vega passt de bal met de wreef. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy met een sublieme pass. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Fuentes trapt de bal weg van het doel. Velis kopt de bal weg. Klungelig pakt Peszeni de bal. Solanke is nu in balbezit. Solanke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Táchira F.C. 63%, Omega FC 37%.
Deportivo Táchira F.C. - Omega FC 0:2